Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Στο "Απήλιον" ο Κιντής, Φενέρ για Κουμορτζί


Ο Κουμορτζί... Παρά την φημολογία που αναπτύχθηκε από το απόγευμα της Τρίτης και ήθελε τον πρόεδρο του Πανιωνίου Γιώργο Κιντή να συνοδεύει τον ομόλογό του της ΑΕΚ Σταύρο Αδαμίδη στο Λονδίνο, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Νέας Σμύρνης βρέθηκε στο... Κορωπί. Κι αυτό γιατί ήθελε να δώσει το παρών στην τελευταία προπόνηση της ομάδας για την φετινή περίοδο και να αποχαιρετήσει τους παίκτες, τους οποίους και θα δει πλέον στις 18 Ιουνίου, όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την νέα περίοδο.

Στο μεταξύ, για μία ακόμα φορά, ιστοσελίδα της Γκάνας εμπλέκει τον Μπερνάρντ Κουμορτζί σε μεταγραφικά σενάρια. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι είναι πολύ κοντά στην μετακόμισή του στην Τουρκία και την Φενερμπαχτέ, τονίζοντας επίσης ότι ο παίκτης αποτελεί στόχο και του Ολυμπιακού.

Πάντως πριν από λίγο καιρό, η ίδια ιστοσελίδα είχε αναφέρει ότι ο παίκτης παρακολουθείται από την Αρσεναλ, η οποία και θα καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του. Με δεδομένο ότι αυτό δεν έγινε ποτέ, αναμένουμε να δούμε αν αυτοί την φορά οι Γκανέζοι γνωρίζουν κάτι παραπάνω.

Πάντως στην Νέα Σμύρνη δήλωναν την Τετάρτη άγνοια για το θέμα, παρά το γεγονός ότι στο δημοσίευμα υπήρχαν και δηλώσεις του προπονητή της Φενέρ, Κριστόφ Ντάουμ, ο οποίος ενόψει Τσάμπιονς Λιγκ τόνισε: "Δεν πιστεύω ότι τα μεγάλα ονόματα "χτίζουν" τις ομάδες. Αντίθετα πιστεύω ότι καλύτερα είναι να έχεις παίκτες με ταλέντο και δίψα για διακρίσεις και ο Κουμορτζί είναι ένας από αυτούς".

Στις δικές του δηλώσεις ο παίκτης, τόνισε: "Γνωρίζω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες. Ομως για την ώρα, το μόνο που με νοιάζει είναι να παίξω στο Μουντιάλ με την Γκάνα. Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών μου, θα μπορώ να συζητήσω οτιδήποτε για την καριέρα μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: