Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Στέλνουν Αντριάνο στον ΠΑΟ οι Ολλανδοί

http://www.sport24.gr/ast/cov/ad/adriano_2010_5_19_9_13_21_b.jpgΣτο στόχαστρο του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Αντριάνο σύμφωνα με ολλανδικά δημοσιεύματα του Τύπου, που αναφέρουν πως ο 27χρονος άσος μένει ελεύθερος από την Φλαμένγκο και θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη. Ο αποκλεισμός του Αντριάνο από την αποστολή της Βραζιλίας για το Μουντιάλ του καλοκαιριού, φαίνεται πως τον έχει θορυβήσει αρκετά, καθώς δεν περίμενε πως δεν θα είναι στις επιλογές του Ντούνγκα μετά την πολύ καλή σεζόν που πραγματοποίησε.

Γι' αυτό το λόγο ο 27χρονος επιθετικός, που μένει ελεύθερος στα τέλη Μαΐου από την Φλαμένγκο, άρχισε να ψάχνεται για την επιστροφή του στην Ευρώπη.

Δημοσιεύματα από την Ολλανδία και την Βραζιλία, αναφέρουν πως ο Αντριάνο είναι ο νούμερο ένα στόχος της Μαρσέιγ, που την ερχόμενη σεζόν θα παίζει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί είναι που μπαίνει και το όνομα του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι πράσινοι θέλουν τον Βραζιλιάνο άσο και ποντάρουν στην παρουσία του Σισέ στην Εθνική Γαλλίας για να τον πείσουν να έρθει στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: