Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Σταυρόπουλος: “Δε με ενδιαφέρει η προεδρία”

Σταυρόπουλος: “Δε με ενδιαφέρει η προεδρία”

Στο Αθλητικό Metropolis μίλησε ο Νίκος Σταυρόπουλος, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρει να αναλάβει την προεδρία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας παράλληλα με σιγουριά πως η ομάδα δεν θα διαλυθεί. “Όχι δεν θα γίνω πρόεδρος. Δε με ενδιαφέρει, είναι ένα κομμάτι που δε με ενδιαφέρει” τόνισε αρχικά ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου και συνέχισε: “Αυτή η θέση που έχω αυτή τη στιγμή μου παίρνει 15 ώρες την ημέρα, αν ασχοληθείς με προεδριλίκια πρέπει να ασχοληθείς με άλλα πράγματα. Αυτό που κάνω μου αρέσει πάρα πολύ γι’ αυτό και πετύχαμε. Δεν έχω λόγο να το αλλάξω. Είναι το αγωνιστικό. Επειδή πήγαμε καλούτσικα με τον ΠΑΟΚ φέτος γι’ αυτό ίσως να θέλουν να με αναβαθμίσουν σε πρόεδρο από τεχνικό διευθυντή. Πρέπει να υπάρχουν ρόλοι στην ομάδα, όπως και στη διοίκηση, ο καθένας το ρόλο του. Ο δικός μου είναι αυτός του τεχνικού διευθυντή, να βρω προπονητή και μετά μαζί του να βρω παίκτες.

Σε ερώτηση για ποιο λόγο έχει δημιουργηθεί διοικητικό θέμα στον ΠΑΟΚ, απάντησε: “Δεν ξέρω γιατί προέκυψε θέμα προέδρου. Πάντως πρέπει να τελειώσει άμεσα, αντί να μας απασχολεί το αγωνιστικό, μας απασχολεί το διοικητικό. Η ομάδα πρέπει να ασχοληθεί και με το οικονομικό, υπάρχει παγκόσμια κρίση, δεν είναι εύκολη υπόθεση, πρέπει να βοηθήσουν πολλοί παράγοντες. Ο κόσμος, οι χορηγοί”.

Όσο για το ρόστερ της νέας σεζόν, ο “Μάτζικ” επισήμανε: “Δε βιαζόμαστε στο αγωνιστικό, θα δούμε πως θα κινηθούμε ανάλογα με τα οικονομικά δεδομένα μας. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι δε θα διαλυθούμε. Θα θέλαμε να έχουμε τον ίδιο κορμό και του χρόνου, αλλά το θέμα είναι κατά πόσο θα μπορούμε οικονομικά. Τα δεδομένα είναι απλά. Έχουμε τόσα, αν σου αρέσει μένεις, αν όχι γεια σας. Θα θέλαμε να έχουμε την οικονομική ευχέρεια και να τελειώσουμε κάποια θέματα, αλλά είναι δύσκολο, είναι θέμα πόρων. Όποιος δε θελήσει να μείνει για οικονομικούς λόγους, θα πάμε σε άλλες λύσεις, το μοναστήρι να είναι καλά”.

Για τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ, ανέφερε: “Είχαμε μια αξιοθαύμαστη πορεία και βγήκαμε τέταρτοι μαζί με τον Πανελλήνιο. Από το πουθενά η ομάδα κατάφερε να επιστρέψει στην Ευρώπη”.

Για τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, τόνισε: “Με τη συμπεριφορά μας εμείς δώσαμε χώρο στο Λάζαρο να έρθει να παίξει τζάμπα. Το περιβάλλον ήταν υγιές ήδη, επαγγελματικό, περνάει όμορφα, του δώσαμε την ευκαιρία να περάσει καλά. Το αν θα συνεχίσει ή όχι είναι ένα θέμα δύσκολο. Το μπάτζετ, αν θα βρει ομάδα Ευρωλίγκας. Εμείς φσικά τον θέλουμε, δεν το συζητάω. Μακάρι να έκλεινε τώρα, αλλά εντάξει, θα δούμε αν θα συνεχίσουμε μαζί”.

Για τη συνεργασία με τον Σούλη Μαρκόπουλο, ο Σταυρόπουλος είπε: “Η συνεργασία μας με τον Σούλη ήταν πολύ ομαλή, γι’ αυτό και πήγαμε καλά, δεν μπλέχτηκα σε ρόλους προπονητικούς, ούτε αυτός στους δικούς μου”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: