Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Την Κυριακή το καθοριστικό ραντεβού με Ζ. Κόστα.

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_W65SScP3Es.jpgΤην Κυριακή είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί το καθοριστικό ραντεβού των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με τον Ζορζ Κόστα, για το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο 39χρονος προπονητής.Οι πληροφορίες από τη διοίκηση του 'δικέφαλου του Βορρά' αναφέρουν ότι οι Θεσσαλονικείς θέλουν να 'τρέξουν' το ζήτημα του νέου τεχνικού του συλλόγου και το προγραμματισμένο φιλικό στην Κοΐμπρα, προς τιμήν του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία.

Τόσο ο Ζ. Κόστα, όσο και οι Κονσεϊσάο-Βρύζας θα δώσουν το 'παρών' στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ δεν αποκλείεται στην Πορτογαλία να μεταβεί για τον ίδιο λόγο και ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αναμένεται να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους με τον Πορτογάλο τεχνικό, αφού θεωρούν ότι μπορεί ο Ζορζ Κόστα να διαδεχθεί τον Σάντος στο 'τιμόνι' της ομάδας.

Εξάλλου, θα πρέπει να αρχίσει άμεσα ο προγραμματισμός της νέας περιόδου, ενώ στην ομάδα είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από το 'πορτογαλικό μοντέλο' που ακολουθήθηκε τα τελευταία χρόνια και είχε επιτυχημένα αποτελέσματα.

Ο 39χρονος προπονητής, άλλωστε, διατηρεί άριστες σχέσεις με την ομάδα στην οποία έκανε καριέρα, την Πόρτο, γεγονός που θα μπορούσε να φανεί πολύ χρήσιμο στον ΠΑΟΚ. Όπως είχε γίνει και με την περίπτωση του Βιεϊρίνια, ενός πραγματικά αξιόλογου παίκτη που κάνει τη διαφορά και είχε έρθει αρχικά ως δανεικός από τους 'δράκους'.

Ο νέος τεχνικός θα πρέπει να δει και την ομάδα για να σχηματίσει μία πρώτη άποψη για το υλικό της, ενώ θα πρέπει άμεσα να ρυθμιστούν θέματα όπως αυτό της προετοιμασίας, αλλά και πιθανές νέες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: