Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Τελευταία ευκαιρία


Πρωτάθλημα, Σούπερ Λιγκ... Με τις αναμετρήσεις της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής, ολοκληρώνονται τα play off στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. To σημαντικότερο παιχνίδι διεξάγεται στο "Σπύρος Λούης", όπου η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό με τις δύο ομάδες να διεκδικούν το "καλό" εισιτήριο του Europa League. Στο άλλο ματς ο Αρης θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό, με τους δύο προπονητές να αντιμετωπίζουν πολλά και σημαντικά προβλήματα απουσιών. Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο Ολυμπιακός μετά βίας θα συμπληρώσει αποστολή, ενώ οι λογιζόμενοι βασικοί που είναι "ετοιμοπόλεμοι" φτάνουν μόλις στους 11. Η "Ενωση" θέλει πάση θυσία την νίκη για να πάρει την δεύτερη θέση στην ειδική βαθμολογία και να στείλει τον Ολυμπιακό στον προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ οι "ερυθρόλευκοι" αρκούνται και στην ισοπαλία, αφού σε μία τέτοια περίπτωση θα καταλάβουν την δεύτερη θέση, πίσω από τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ που εξασφάλισε την συμμετοχή του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, φιλοξενείται από τον Αρη που θέλει την νίκη για να αποφύγει την τελευταία θέση και την αγωνιστική "περιπέτεια" του Ιουλίου. Οι "κίτρινοι" που θα παραταχθούν με αρκετές απουσίες θα επιδιώξουν να σκοράρουν νωρίς, έτσι ώστε να αποκτήσουν προβάδισμα για την κατάκτηση των τριών βαθμών, απέναντι στον βαθμολογικά αδιάφορο ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα και η ειδική βαθμολογία, έχουν ως εξής:

Τετάρτη 19 Μαϊου (21:15)
Αρης - ΠΑΟΚ
ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Η Βαθμολογία (5 αγώνες)
ΠΑΟΚ.................16
Ολυμπιακός...........8
ΑΕΚ.....................6
Αρης...................5

Δεν υπάρχουν σχόλια: