Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Ψιθυροι

  • Εδώ ο -ερυθρόλευκος- κόσμος καίγεται και ο Ζεβλάκοφ το... χαβά του! Ο πολωνός αμυντικός του Ολυμπιακού λίγες ώρες μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα εθεάθη να ξενυχτάει σε μπουζουξίδικο της Λεωφόρου Συγγρού (Caramela) υπό τους ήχους του Σάκη Αρσενίου και της Ελενας Μεταξά, μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας (10/5), με τους οπαδούς των πειραιωτών να έχουν... βγεί από τα ρούχα τους!
  • Δύο εκπρόσωποι της ομάδας βόλεϊ των νταμπλούχων γυναικών του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο κλειστό της Γλυφάδας και ενίσχυσαν την ανδρική ομάδα στο ματς με τον Ολυμπιακός. Ο λόγος για την Ξανθή Μυλωνά και την Ελευθερία Χατζηνίκου, που έκαναν την εμφάνισή τους στα μισά του πρώτου σετ.
  • Θερμό καλωσόρισμα επιφύλασσαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στον Σωτήρη Πανταλέoντα, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε όταν έκανε την είσοδό του στο γήπεδο της Γλυφάδας...
  • Απίστευτα πράγματα γίνονται στον Ολυμπιακό και αυτό που συνέβη λίγες ώρες πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ δεν πρέπει να έχει προηγούμενο. Η αποστολή των ερυθρολεύκων καθυστέρησε να φύγει από το ξενοδοχείο γιατί δύο παίκτες της ομάδας τους πήρε ο ύπνος με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η αναχώρηση για το γήπεδο. Οπως έγινε γνωστό ο ένας... υπναράς ήταν ο Λούα Λούα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: