Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Επιστρέφει ο Ντουντού


Ο Ντουντού πανηγυρίζει το γκολ επί του Πανθρακικού Ο Ντουντού εξέτισε την ποινή του και την Τετάρτη θα είναι στη διάθεση του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ενόψει του καθοριστικού εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο "Μπόσκο" συνέστισε στους "ερυθρόλευκους" να ξεχάσουν το παιχνίδι της Τούμπας και την ήττα από τον ΠΑΟΚ και να επικεντρωθούν στην αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής των play off της Σούπερ Λιγκ, στην οποία η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι μονόδρομος.

Τη Δευτέρα οι παίκτες που αγωνίστηκαν σε όλη τη διάρκεια ή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον "δικέφαλο" του Βορρά, έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν κανονική προπόνηση. Ο Στολτίδης έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα, ενώ ο Ντιόγκο έκανε ατομική προπόνηση στο γήπεδο, ο Ζαϊρί συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Ντάτολο έκανε θεραπεία.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τη μακεδονική ομάδα, την οποία συνθέτουν οι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Πάντος, Τοροσίδης, Λεονάρντο, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Όσκαρ, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Βαλεριάνος, Μήτρογλου, Ντάρμπισιρ, Λούα Λούα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: