Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Tροχοπέδη για τα μεταγραφικά το θολό διοικητικό τοπίο

http://www.contra.gr/images/m/pateras_tzigger_100510_m.jpgΕν μέσω σεναρίων για συνάντηση κορυφής μεταξύ των μετόχων της ΠΑΕ, ξεκίνησε η εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, το ραντεβού αυτό δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη και τα πάντα βρίσκονται στον αέρα. Ο Νικόλας Πατέρας επέστρεψε το Σάββατο στην Αθήνα, μετά το ταξίδι του στο εξωτερικό, το τοπίο, όμως, παραμένει θολό σε διοικητικό επίπεδο και αν δεν ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τη σύγκληση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, δεν μπορεί να προχωρήσει και ο σχεδιασμός για τη νέα περίοδο.

Οι μέτοχοι καλούνται να αποφασίσουν για το ποσό που θα μπει στην επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και με ενδιαφέρον περιμένουμε να δούμε και ποιοι θα μετέχουν.

Ο Κώστας Αντωνίου, ο οποίος δεν γνωρίζει αν θα παραμείνει στη θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου και το μέλλον του συνδέεται άμεσα με εκείνο του προέδρου Νικόλα Πατέρα, έχει κάνει τα σχέδια του με τον Νίκο Νιόπλια, ωστόσο τα χέρια του είναι δεμένα.Επαφές για παίκτες έχουν γίνει, αλλά μέχρις εκεί. Διαπραγματεύσεις και επίσημες προτάσεις δεν μπορούν να υπάρξουν. Κανείς δεν γνωρίζει το μεταγραφικό μπάτζετ - αν υπάρξει - και επομένως μόνο προσιτές λύσεις μπορούν να προχωρήσουν στην παρούσα φάση όπως για παράδειγμα ο Γιώργος Ιωαννίδης του Ηρακλή. Τον 22χρονο αριστερό μπακ-χαφ τον εκτιμά ο Νιόπλιας και με δεδομένο πως έχει καταθέσει προσφυγή για να μείνει ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να έρθει στην Παιανία.

Παρέλαση ονομάτων γίνεται καθημερινώς, εντός και εκτός συνόρων, με τον Παναθηναϊκό να έχει κινηθεί κυρίως για ελεύθερους παίκτες όπως ο Γερμανός στόπερ Μέτσελντερ και ο Βραζιλιάνος επιθετικός Κακάου της Στουτγκάρδης. Ωστόσο δεν μπορούσε να καταθέσει επίσημες προτάσεις και ο πρώτος πήγε στη Σάλκε, ενώ ο δεύτερος ανανέωσε το συμβόλαιο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: