Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Τάκης: «Ο κάθε Γιαννούλης οφείλει να σέβεται τον Ηρακλή»

Τάκης: «Ο κάθε Γιαννούλης οφείλει να σέβεται τον Ηρακλή»

Ο Γιάννης Τάκης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για τα θέματα που απασχολούν τον Ηρακλή. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε μεταξύ άλλων: «Είχαμε και σήμερα μια προσφυγή του Σαρακατσάνου. Η ανακοίνωση που εκδώσαμε ξεκαθαρίζει τα πράγματα. Νιώθουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου, αλλά από την άλλη στους παίκτες είπαμε την αλήθεια. Τα δεδουλευμένα είναι καθορισμένα, ζητήσαμε κατανόηση και προσπαθήσαμε τις πρώτες μέρες να διασφαλίσουμε όσο περισσότερο μπορούμε τους παίκτες. Έχουν ξεκινήσει και γίνονται πληρωμές. Νιώθουμε απογοήτευση από το έλλειμμα υπομονής κάποιων παικτών. Πληρώνουμε αυτά που μπορούμε να πληρώσουμε καθημερινά».

«Θα μας έκοβαν το ρεύμα»

«Την Τρίτη πληρώσαμε το ρεύμα γιατί θα μας το κόβανε. Δώσαμε κάποια χρήματα στους υπαλλήλους της ΠΑΕ που έχουν ανάγκες. Υπάρχουν μια σειρά από προμηθευτές, αυτοί που φτιάχνουν το γήπεδο πρέπει επίσης να πληρωθούν. Όταν δεν έχουν πληρωθεί για ένα χρόνο, καταλαβαίνετε πως είναι τα πράγματα», τόνισε αρχικά.

«Η λίστα του Πολύκαρπου»

«Κάθε μισή ώρα ανεβαίνει το χρέος. Ισχυρίζεται πως θα μας παραδώσει μια κατάσταση με τα χρέη ο κ. Πολύκαρπος, αλλά απορώ αν και ο ίδιος ξέρει πόσα είναι τα χρέη».

«Εμπαιγμός από Γιαννούλη»

«Ο Ηρακλής δεν θέλει να διακόψει την καριέρα κανενός αθλητή. Είπαμε στο Γιαννούλη την Παρασκευή να πάει να δοκιμαστεί κι εμείς δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Γυρνώντας από τη Γερμανία θα συζητούσαμε για το πώς θα λύσουμε τη συνεργασία μας, αν έπειθε την Καϊζερσλάουτερν. Τη Δευτέρα το πρωί στις 11 ήρθε η προσφυγή και θεωρούμε ότι είναι κακό αυτό που έκανε. Στείλαμε ένα φαξ στην Καϊζερσλάουτερν που δεν επιτρέπουμε να δοκιμαστεί ο παίκτης και οφείλει να επιστρέψει πίσω. Η Καϊζερσλάουτερν το κατάλαβε γιατί σέβεται τον Ηρακλή. Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει το Γιαννούλη και τον κάθε Γιαννούλη και οφείλει να τον σέβεται».

«Έσοδα και τηλεοπτικά»

«Τα έσοδα μέχρι στιγμής είναι από τα διαρκείας και μέσα στις επόμενες ημέρες έχουμε ένα ραντεβού στην Σούπερ Λίγκα για να πάρουμε κάποια χρήματα και να μάθουμε αν υπάρχουν χρήματα εκχωρημένα και υποθηκευμένα αλλού. Ο κόσμος του Ηρακλή απέδειξε αυτή τη εβδομάδα ότι μπορεί να σπρώξει το καράβι και θα το σπρώξει, μπορεί μόνος του και θα το σπρώξει και θα το καταλάβουν όλοι αυτό. Είναι συγκινητική η προσπάθεια και είναι το μόνο αισιόδοξο μήνυμα στον Ηρακλή. Καθημερινά επιβεβαιώνει την στήριξη στην ομάδα, αφού την χρηματοδοτεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: