Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Μέσα ο Σισέ.. για αρχή!


Τη φανέλα με το νούμερο 9 διάλεξε ο Σισέ... Πως και πως περίμεναν οι Γάλλοι να ανακοινώσει ο Ραιμόν Ντομενέκ την 23άδα της Εθνικής τους ομάδας που θα ταξιδέψει στην Νότια Αφρική. Όμως, ο ομοσπονδιακός των τρικολόρ... τους την έφερε! Κι αυτό επειδή εν τέλει επέλεξε 30 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους στην συνέχεια θα κόψει του επτά (όπως έκανε ο Ότο Ρεχάγκελ).

Η αγωνία στην Ελλάδα βεβαίως, είχε να κάνει με το τι θα συμβεί με τον Τζιμπρίλ Σισέ. Ο 28χρονος βρίσκεται στα 30 ονόματα που ανακοίνωσε στην Γαλλική τηλεόραση ο Ντομενέκ. Και η αγωνία παραμένει για το αν τελικά θα πάει στο Μουντιάλ ή όχι.

Πάντως, σημαντικό είναι το γεγονός ότι στους 30 της Γαλλίας δεν συμπεριλαμβάνεται ο Καρίμ Μπενζεμά! Κάτι που ίσως δείχνει τη διάθεση του Ντομενέκ, μια και όπως έλεγαν οι συμπατριώτες του το μεγάλο ερώτημα ήταν αν θα επιλέξει τελικά τον Σισέ ή τον Μπενζεμά!

Από εκεί και πέρα, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα όπως αναμενόταν φυσικά, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ντούνγκα. Με τον άσο του «τριφυλλιού» να αγωνίζεται στο τελευταίο του Μουντιάλ με την φανέλα της Βραζιλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: