Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Μονρό: «Αγάπησα τον ΠΑΟΚ, θέλω να μείνω»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Διατεθειμένος να παραμείνει στο δυναμικό του ΠΑΟΚ, δηλώνει ο Κρις Μονρό. Ο Αμερικανός γκαρντ με σημερινές (11/5) του δηλώσεις υποστήριξε ότι έχει αγαπήσει την ομάδα του «δικεφάλου» και πως θα ήθελε να παραμείνει για περισσότερα χρόνια.

«Η σεζόν ήταν πολύ καλή και για μένα αλλά και για τον ΠΑΟΚ. Χρειαστήκαμε χρόνο στην αρχή για να δέσουμε ως ομάδα αλλά μετά είχαμε ένα εξαιρετικό σερί νικών μετά από πολύ καιρό, πετύχαμε μια σπουδαία νίκη επί του Άρη. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ήρθα στον ΠΑΟΚ και χαρούμενος που συνεργάστηκα με τον προπονητή Μαρκόπουλο», είπε αρχικά στον «Sport103», ο Μονρό.

Εν συνεχεία ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής απάντησε στις εξής ερωτήσεις:

Για τα πλέι οφ: «Στα πλέι οφ παίξαμε καλά, παλέψαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Δε νομίζω ότι ο Πανελλήνιος είναι καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ. Το δείξαμε και στην κανονική περίοδο αλλά και στο πρώτο παιχνίδι στα πλέι οφ μέσα στην έδρα του Πανελληνίου».

Για το πρόβλημα με τις πολλές χαμένες ελεύθερες βολές: «Δεν είχαμε καλά ποσοστά στις ελεύθερες βολές τόσο εγώ όσο και η ομάδα αλλά αυτό συμβαίνει στο μπάσκετ. Αν ξέραμε ποιο ήταν το πρόβλημα, θα το λύναμε».

Για το τι του έμεινε από τη σεζόν που ολοκληρώθηκε: «Αυτά που ξεχωρίζω είναι το παιχνίδι εναντίον του Άρη και το πώς η ομάδα βελτιώθηκε κατά τη διάρκεια της σεζόν μετά από τις πολλές αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ. Πολλοί πίστεψαν ότι η ομάδα δεν θα τα κατάφερνε αλλά φάνηκε ο χαρακτήρας του ΠΑΟΚ αλλά και των παικτών. Κερδίσαμε και τον κόσμο και ο τερματίσαμε στην πέμπτη θέση.

Είμαστε μαχητές και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μόνο ο ΠΑΟΚ -με εξαίρεση αυτές στην πρώτη τετράδα- είχε παίκτες αλλά και προπονητή που ήταν μαζί μόνο για μια χρονιά και δεν διέθετε κορμό. Μείναμε ενωμένοι και αυτό είναι το σημαντικό. Κρατάω και τα καλά και τα άσχημα που έζησα μέσα στην χρονιά γιατί αυτό είναι το μπάσκετ.

Δεν ξέρω τι θα γίνει του χρόνου αλλά αγάπησα τον ΠΑΟΚ, τον προπονητή μου και θα ήθελα να μείνω» κατέληξε ο Κρις Μονρό, ο οποίος για τον επόμενο μήνα θα ενισχύσει την Αρμάνι Μιλάνο για τα πλέι οφ του ιταλικού πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: