Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Coach... Μπέκαμ στo Μundial


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Ο τραυματισμός του στον Αχίλλειο δεν αποτέλεσε ποτέ λόγο απαγορευτικό για να κάνει το ταξίδι στη Νότιο Αφρική, έστω κι ως θεατής. Παρόλ’ αυτά ο ρόλος του Ντέιβιντ Μπέκαμ στο Mundial δεν αποκλείεται να είναι αναβαθμισμένος.

Όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ του Soccernet ο Αγγλος σταρ αναμένεται να λάβει πόστο στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας, εφόσον η εξέλιξη της αποθεραπείας του το επιτρέψει.

Σύμφωνα με όσα γράφει το σχετικό δημοσίευμα ο Φάμπιο Καπέλο κάλεσε τον Μπέκαμ να ενσωματωθεί στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, υπό την απαραίτητη προϋπόθεση ότι ο τραυματισμός του δεν θα τον επηρεάσει στα νέα του καθήκοντα. Για το λόγο αυτό ο Μπέκαμ αναμένεται να υποβληθεί σε τεστ φυσικής κατάστασης πριν πάρει το χρίσμα.

«Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως θα θέλαμε τον Ντέιβιντ Μπέκαμ στην Εθνική, αρκεί να είναι χρήσιμος. Ο Φάμπιο Καπέλο τον βλέπει ως μέλος του τεχνικού τιμ, αλλά θα πρέπει να φροντίζει εκείνος για τον σκοπό της Αγγλίας, όχι να τρέχει ξωπίσω του η Αγγλία για να τον φροντίζει - αυτό δεν θα λειτουργήσει», δήλωσε άνθρωπος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

«Ο Ντέιβιντ μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμος στα αποδυτήρια και στις προπονήσεις, αλλά θα πρέπει να συμβουλευτούμε ένα ειδικό και να κάνουμε μια πλήρη εκτίμηση για το κατά πόσο θα μπορεί να είναι κοντά μας στη Νότιο Αφρική», πρόσθεσε.

Η όποια απόφαση για τον προπονητικό ρόλο του Μπέκαμ αναμένεται να ληφθεί τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: