Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Μείγμα Λόρεν - Μπελούτσι!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/media_4891.jpgΗ όμορφη Μαρία είναι 32 ετών (γεννημένη στις 23/6/1978). Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη από Ιταλούς γονείς και στα 5 της χρόνια η οικογένειά της επέτρεψε στα πάτρια εδάφη και εγκαταστάθηκε στη Νάπολι. Μόλις στα 3 της χρόνια άρχισε να μαθαίνει πιάνο, ενώ στα 6 ξεκίνησε μαθήματα χορού!

Το 1996 αναδείχθηκε τρίτη στα καλλιστεία για τη "Μις Ιταλία", κατακτώντας τον τίτλο "Μις Κομψότητα"! Κάπου εκεί, στα 18 της χρόνια, άρχισε η καριέρα της στο μόντελινγκ, ενώ παράλληλα ξεκίνησαν και οι σπουδές της στην υποκριτική, στο θεατρικό εργαστήρι του Αντόνιο Σένα.

Το καλοκαίρι του 1997 έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στο σόου "Sirocco" της Rai Due, ενώ τα επόμενα δύο χρόνια ήταν μία από τις χορεύτριες του "Sunday In". Το 1998 προχώρησε στο ντεμπούτο της ως ηθοποιός σε μια σειρά της ιταλικής τηλεόρασης ("Τα Χρόνια του ΄50"), ενώ από το 2001 άρχισε να εμφανίζεται και στη μεγάλη οθόνη, όπου ήδη έχει συμμετοχή σε τέσσερις ταινίες (Stregati the moon το 2001, The muse το 2002, A perfect love επίσης το 2002 και Did I leave because I love you too το 2006). Αποτέλεσμα όλων αυτών σε συνδυασμό φυσικά με την ομορφιά της, ήταν να "κερδίσει" τον χαρακτηρισμό "εκρηκτικό μείγμα ανάμεσα στη Σοφία Λόρεν και τη Μόνικα Μπελούτσι"!

Όσο για τη σχέση της με το ποδόσφαιρο; Πριν από αρκετά χρόνια έγινε γνωστή στα γήπεδα για τον δεσμό της με τον αρχηγό της Ρόμα, Φρανσέσκο Τότι (υπάρχει σχετική φωτογραφία στο φωτορεπορτάζ), ενώ πρόσφατα οι οπαδοί της Νάπολι της ζήτησαν να κάνει στριπτίζ εφόσον η ομάδα τους κατάφερνε να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για το Champions League της ερχόμενης σεζόν!

Η ίδια μάλλον ήρθε σε δύσκολη θέση, χωρίς ωστόσο να απαντήσει αρνητικά, ελπίζοντας ο χρόνος και - κυρίως - τα αποτελέσματα της Νάπολι, να την ...απαλλάξουν: "Με θεωρούν μούσα της Νάπολι και ομολογώ πως αυτό με γοητεύει. Δεν ξέρω αν θα κάνω στριπτίζ για την έξοδο στο Champions League. Είμαι ευχαριστημένη που επέλεξαν εμένα και ξέρω ότι είναι ένα παιχνίδι που έχει ξεκινήσει από γκρουπ στο Facebook. Ας δούμε πρώτα τι θα γίνει...", έλεγε τότε και τελικά η Νάπολι, η οποία έμεινε πίσω στην κούρσα για την 4η θέση, την έβγαλε από τη ...γωνία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: