Τρίτη 11 Μαΐου 2010

«Θρίλερ» με Σισέ και… Ανρί

ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΚΙΠ» Ο ΣΙΣΕ ΕΛΠΙΖΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΡΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ!Λίγο πριν ανακοινωθεί από τον Ρεϊμόν Ντομενέκ η 23άδα της Εθνικής Γαλλίας για το Μουντιάλ της Ν.Αφρικής, το δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της «Εκίπ» άναψε φωτιές!

Συγκεκριμένα, ο ιστότοπος της έγκυρης εφημερίδας αναφέρει πως ο Τιερί Ανρί ενδεχομένως θα μείνει εκτός, ενώ αντίθετα ο Τζιμπρίλ Σισέ έχει ελπίδες!

«Λίγες ώρες πριν από την αποκάλυψη της λίστας των 23, η περίπτωση του Τιερί Ανρί συγκεντρώνει πολλά ερωτηματικά. Ο Μπενζεμά ανησυχεί, ελπίζει ο Σισέ», αναφέρει η «Εκίπ».

Για τον άσο του Παναθηναϊκού, η εφημερίδα αναφέρει: «Οι ‘Λονδρέζοι» Ανελκά και Μαλουντά δεν έχουν λόγο να ανησυχούν, όχι όμως και οι Ζινιάκ και Μπενζεμά, οι οποίοι δεν είχαν καλή σεζόν. Αν για κάποιον είναι καλό αυτό, είναι για τον Σισέ, που αγνοήθηκε τα δύο τελευταία χρόνια, αλλά φέτος έβαλε 27 γκολ με τον Παναθηναϊκό και πήρε πρωτάθλημα».

Οσον αφορά στον Ανρί, η έγκυρη εφημερίδα αναφέρει πως κινδυνεύει γιατί δεν έπαιξε φέτος στην Μπαρτσελόνα και γιατί στη θέση που θέλει να τον χρησιμοποιήσει ο Ντομενέκ, υπάρχουν ο Ριμπερί και ο Μαλουντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: