Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Λαζαρίδης: «Υπάρχει πρόταση και από τον Άρη»

Λαζαρίδης: «Υπάρχει πρόταση και από τον Άρη»

Ο Νίκος Λαζαρίδης μίλησε σήμερα στην εκπομπή Revolution του «Αθλητικού Metropolis» όπου και επιβεβαίωσε πως ο κύκλος του στον Αστέρα Τρίπολης έκλεισε οριστικά: «Συναντήθηκα χθες με την διοίκηση και τους τόνισα ότι πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από την ομάδα. Ήμουν πολλά χρόνια στον Αστέρα, είναι δύσκολη απόφαση να φεύγεις από μία τέτοια ομάδα, όμως την πήρα από κοινού με την οικογένεια μου και δεν θα συνεχίσω στην ομάδα της Τρίπολης».

Για την φετινή σεζόν του Αστέρα υπογράμμισε: «Η χρονιά ξεκίνησε καλά αφού ήμασταν στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Όμως πέρασαν επτά – οχτώ ματς και είχαμε εξαιρετικά μικρή συγκομιδή, φθάνοντας στο σημείο να μαχόμαστε για την παραμονή μας. Τελικά σωθήκαμε και είναι κάτι που μας ανακούφισε. Προσωπικά δεν θα ήθελα να φύγω από την ομάδα και να μείνω με το στίγμα πως την ρίξαμε στην Β΄ εθνική».

Για το αν επηρεάστηκαν κατά καιρούς από τα σενάρια συγχώνευσης ή αποχώρησης των δύο μεγαλομετόχων τόνισε: «Είναι λογικό να επηρεάζουν έναν ποδοσφαιριστή όλα αυτά. Η διοίκηση όμως μας μίλησε, μας είπαν πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, αφοσιωθήκαμε στα παιχνίδια, δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας και έτσι ήρθε η σωτηρία».

Για το αν αισθάνεται έτοιμος για το κάτι παραπάνω στην καριέρα του είπε: «Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα για το κάτι παραπάνω. Αισθάνομαι απόλυτα έτοιμος. Πιστεύω ότι έχω τα φόντα και πλέον την ποδοσφαιρική παιδεία για να κάνω αυτό το βήμα. Έχω και πολλά παιχνίδια στα πόδια μου οπότε… ναι αισθάνομαι έτοιμος».

Για τις προτάσεις που έχει στα χέρια του διευκρίνισε: «Υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες, όμως είναι λίγο νωρίς ακόμη. Έχουμε χρόνο και θα δούμε τι θα γίνει».

Για το αν έχει πρόταση από τον Άρη ομολόγησε πως: «πραγματικά υπάρχει μία πρόταση από τον Άρη και είναι τιμή για μένα που ένας τόσο μεγάλος σύλλογος μπορεί να ενδιαφέρεται για μένα. Ο Άρης είναι Άρης και σίγουρα δεν μπορώ να τον βλέπω όπως τις υπόλοιπες ομάδες».

Για το αν και ο ίδιος από μικρός ήταν φίλος του Άρη τόνισε χαμογελώντας πως: «υποστήριζα τον Άρη λόγω της πολύ καλής ομάδας που είχε στο μπάσκετ…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: