Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Κάλεσε Κάραγκερ και Τζο Κόουλ ο Καπέλο!


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Επιβεβαιώθηκαν, τελικά, οι πληροφορίες που ήθελαν τον Φάμπιο Καπέλο να καλεί στην προεπιλογή της εθνικής Αγγλίας για το Μουντιάλ τον Τζέιμι Κάραγκερ, για πρώτη φορά από τότε που έκατσε στο «τιμόνι» των «λιονταριών»! Ο Ιταλός τεχνικός συμπεριέλαβε, στην 30μελή αποστολή που ανακοίνωσε, τον κεντρικό αμυντικό της Λίβερπουλ, ενώ κάλεσε και τον Τζο Κόουλ, που έχει να αγωνιστεί στην εθνική από το 2008 και τη νίκη της Αγγλίας στο Ζάγκρεμπ επί της Κροατίας (4-1).

Ο Καπέλο, βλέποντας τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισαν κατά την διάρκεια της σεζόν οι αμυντικοί του (συνεχόμενοι τραυματισμοί του Φέρντιναντ, κακή φόρμα του Τέρι), αναγκάστηκε να προβεί σε μία... παλιά, αλλά δοκιμασμένη λύση, αυτή του Κάραγκερ.

Εξάλλου, δύο παίκτες από τους 30, ο Μάικλ Ντόουσον της Τότεναμ και ο Άνταμ Τζόνσον της Μάντσεστερ Σίτι, κλήθηκαν για πρώτη φορά στην εθνική Αγγλίας.

Την 1η Ιουνίου θα καταλήξει στην τελική 23άδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής ο Φάμπιο Καπέλο.

Οι 30 «εκλεκτοί» του Καπέλο

Τερματοφύλακες: Τζο Χαρτ, Ντέιβιντ Τζέιμς, Ρόμπερτ Γκριν

Αμυντικοί: Τζέιμι Κάραγκερ, Άσλεϊ Κόουλ, Ρίο Φέρντιναντ, Γκλεν Τζόνσον, Τζον Τέρι, Στέφεν Γουόρνοκ, Μάθιου Άπσον, Λέιτον Μπέινς, Μάικλ Ντόουσον, Λίντλεϊ Κινγκ

Μέσοι: Γκάρεθ Μπάρι, Μαίκλ Κάρικ, Τζο Κόουλ, Στίβεν Τζέραρντ, Τομ Χάντλστοουν, Άνταμ Τζόνσον, Φρανκ Λάμπαρντ, Άαρον Λένον, Τζέιμς Μίλνερ, Σκοτ Πάρκερ, Τίο Γουόλκοτ, Σον Ραίτ-Φίλιπς

Επιθετικοί: Ντάρεν Μπεντ, Ζερμέν Ντεφόε, Εμίλ Χέσκι, Γουέιν Ρούνεϊ, Πίτερ Κράουτς

Δεν υπάρχουν σχόλια: