Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Πετάει για το όνειρο ο Κουμορτζί


Εναν τίτλο με τον Πανιώνιο θέλει ο Κουμορτζί Ο Μπερνάντ Κουμορτζί αναχωρεί την Τρίτη για την Γαλλία προκειμένου να ενσωματωθεί στην προεπιλογή της Εθνικής Γκάνας η οποία θα κάνει την προετοιμασία της για την συμμετοχή της στα τελικά του Μουντιάλ 2010. Ο μέσος του Πανιωνίου μίλησε για την εμπειρία του, αλλά και έδωσε και την... ευχή του.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επιλέχθηκα στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας της χώρας μου. Θα δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω την επιλογή του προπονητή μου και να κερδίσω τη θέση στην ομάδα που θα συμμετάσχει στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής. Ξέρω ότι ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος, αφού διαθέτουμε μεγάλους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, αλλά είμαι μαχητής και έχω μάθει να παλεύω στα δύσκολα", είπε αρχικά.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον Πανιώνιο: "Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Πανιωνίου, τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου, γιατί τα τελευταία αυτά χρόνια έχω δουλέψει σε ένα πολύ καλό περιβάλλον, σε έναν οργανωμένο σύλλογο και αυτό βοήθησε πάρα πολύ στο να διακριθώ σε προσωπικό επίπεδο".

Παράλληλα δεν παρέλειψε να κάνει και την ευχή του: "Σαν παίκτης του Πανιώνιου, θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Εθνική Ελλάδος και επίσης εύχομαι να βρεθώ αντίπαλος στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής με τους νυν συμπαίκτες και φίλους μου, Γιώργο Τζαβέλλα και Γιάννη Μανιάτη», τόνισε ο ποδοσφαιριστής".

Δεν υπάρχουν σχόλια: