Τρίτη 11 Μαΐου 2010

«Τριάδα» προβλημάτων στην ΑΕΚ

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/b0c717d61102dbb920e5ccee10ee6b0b_L.jpg?1273545922?1273545922?1273545922Το πέρας του παιχνιδιού με τον Άρη, άφησε ως παρακαταθήκη για την ΑΕΚ και τρία προβλήματα εν όψει του αυριανού ματς με τους κίτρινους στη Θεσσαλονίκη. Κανονικά Σκόκο και Αραούχο στην αποστολή του «Δικεφάλου».

Το «διπλό» στο αυριανό παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι στο μυαλό των παικτών της ΑΕΚ. Οι «κίτρινοι» θα αγωνιστούν αύριο κόντρα στον Άρη με μία πιθανή νίκη να τους δίνει μεγάλο αβαντάζ για τη συνέχεια.

Η «ραψωδία» του εκρηκτικού τελευταίου δεκαλέπτου στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ (4-2), είναι ο καθρέφτης για τη συνέχεια της ομάδας στη διοργάνωση των πλέι οφ.

Με τριάδα προβλημάτων στη συμπρωτεύουσα

Χωρίς τους τιμωρημένους Σεμπάστιαν Σάχα, Σάνελ Γιάχιτς και Παντελή Καφέ θα παραταχτεί στη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ. Αντίθετα, κανονικά συμπεριλήφθησαν στην αποστολή οι Σκόκο και Αραούχο. Όπως όλα δείχνουν ο Αραμπατζής θα πάρει τη θέση του βασικού τερματοφύλακα, ο Μανωλάς θα επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας, ενώ Γκέντσογλου και Μάκος φαντάζουν ως το επικρατέστερο δίδυμο για να αγωνιστούς ως κεντρικά χαφ.


Ζήτησε άδεια ο Ράφικ

Ο Ράφικ Τζεμπούρ ζήτησε από τον ομοσπονδιακό εκλέκτορα της εθνικής Αλγερίας να του δώσει άδεια προκειμένου να αγωνιστεί στο τελευταίο ματς των πλέι οφ την επόμενη Τετάρτη, με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: