Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Καραγεωργίου: «Μπορεί το διπλό ο ΠΑΟΚ»

Ο Νίκος Καραγεωργίου μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για τα δύο αυριανά παιχνίδια των πλέι οφ και όχι μόνο. Ο τεχνικός του Εργοτέλη αναφέρθηκε στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ δείχνει πολύ σταθερός εδώ και μήνες. Τελείωσε με καλή συγκομιδή βαθμών το πρωτάθλημα. Με μια απόδοση σαν αυτές που έχει πιάσει εδώ και καιρό, μπορεί να κερδίσει στην Αθήνα και να ολοκληρώσει μια άκρως επιτυχημένη χρονιά. Μιλάω για διπλό γιατί ο Ολυμπιακός έχει πολλά προβλήματα και φάνηκε και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος έχασε 5 κλασικές ευκαιρίες. Αν εκμεταλλευτεί τα κενά στην άμυνα του Ολυμπιακού μπορεί να κερδίσει. Δεν νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να σκέφτεται να πάρει την ισοπαλία, γιατί έχει άλλα δύο παιχνίδια μετά με ΑΕΚ και με Άρη. Ο Ολυμπιακός και σε καλή κατάσταση δεν είναι και αμυντικά προβλήματα έχει όταν επιτίθεται. Ο ΠΑΟΚ θα βρει πολλά κενά στην άμυνα του Ολυμπιακού και μπορεί να τα εκμεταλλευτεί. Ο τρόπος λειτουργίας του ΠΑΟΚ των 3 τελευταίων χρόνων είναι καθαρά θέμα προπονητή κι έχει δώσει τη δυνατότητα στην ομάδα να βλέπει ψηλά. Η ομάδα αμύνεται πρώτα και μετά επιτίθεται και αυτό είναι σημαντικό, ο προπονητής έχει βάλει το στίγμα του. Μπορεί αυτό να μην αρέσει σε κάποιους, αλλά ο Σάντος είναι πετυχημένος. Πρέπει να αναγνωρίζουμε τις αξίες. Με τη πρόσληψη του Σάντος, η ομάδα έχει ανοδική πορεία. Το αγωνιστικό και το διοικητικό κομμάτι πάνε καλά μαζί».

«Θα κερδίσει ο Άρης»

Για το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ τόνισε: «Ο Άρης έχει φτάσει στα όρια του. Θα είναι άδικο για τον φίλαθλο κόσμο να μειώσει τους παίκτες. Ήταν τεράστια η επιτυχία που έφτασαν στον τελικό, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο έχουν φέρει τον κόσμο στο γήπεδο. Πρέπει να το αποδεχθεί ο κόσμος. Θεωρώ πετυχημένη την πορεία του Άρη. Εξάντλησαν οι παίκτες τις δυνάμεις τους. Για να συμβεί το κάτι παραπάνω που θέλει ο κόσμος, θα πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα στο υλικό. Ο Άρης έχει απώλειες στο αυριανό παιχνίδι, αλλά πιστεύω θα κερδίσει γιατί η ΑΕΚ δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Γίνεται καλύτερος ο Άρης μέσα στο Χαριλάου και πιστεύω θα κερδίσει. Η ΑΕΚ έχει απλά κάποιες εξάρσεις επιθετικές και τίποτα άλλο.
Προπονητές σαν τον Κούπερ που έρχονται να δουλέψουν στην Ελλάδα είναι σημαντικοί για να βοηθούν και όλους εμάς. Να μας δείχνουν τον τρόπο δουλειάς τους».

«Καλή μεταγραφή ο Τσεσνάουσκις»

Ο Νίκος Καραγεωργίου αποκάλυψε και τι του είπε ο Τσεσνάουσκις για τον Άρη και μίλησε για τον παίκτη του: «Ο Τσεσνάουσκις έχει κάποιες δυνατότητες, μπορεί να τροφοδοτήσει την επιθετική γραμμή, θεωρώ πως έκανε μια καλή μεταγραφή ο Άρης. Στο 4-4-2 μπορεί να παίξει δεξιός χαφ και στο 4-3-3 ως πλάγιος επιθετικός στα δεξιά. Είναι γρήγορος παίκτης, μας έδωσε πολλά πράγματα, τον θέλαμε αλλά δεν μπορέσαμε να τον κρατήσουμε. Μου είπε μάλιστα πως έχει μια πρόταση από μια ομάδα που είναι στα play – off και πως θέλει να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: