Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Η μεγάλη επιστροφή του Απόλλωνα

«Μεθυσμένη πολιτεία» είναι η Αρναία, ύστερα από την επιτυχία του Απόλλωνα να επιστρέψει στη Δ΄ εθνική, μετά από τριάντα ολόκληρα χρόνια.

Εξασφαλίζοντας διαφορά 8 βαθμών, το συγκρότημα του Θόδωρου Σουγιουλτζή απέφυγε τα πλέι οφ και κέρδισε τον τίτλο απευθείας στην Α΄ κατηγορία. Το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος εξελίχθηκε σε πραγματική γιορτή στην κωμόπολη της Βόρειας Χαλκιδικής και οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση αποζημίωσαν τους φιλάθλους, σαρώνοντας με 10-1 τον Θερμαϊκό Φλογητών. Σχολιάζοντας την πορεία της ομάδας, ο προπονητής θόδωρος Σουγιουλτζής, δήλωσε: «Πανάξια, δίκαια και καθαρά κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και μάλιστα χωρίς να εμπλακούμε στη διαδικασία των μπαράζ, κάτι που αποδεικνύει περίτρανα την ικανότητα και την αξία των ποδοσφαιριστών μου. Μπορεί να μην ήμασταν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, σίγουρα όμως ήμασταν η πιο οργανωμένη ομάδα, η πιο καλύτερα δουλεμένη ομάδα από την περίοδο προετοιμασίας, κάτι που το έδειξε η καταπληκτική πορεία μας στον δεύτερο γύρο. Ήμασταν η ομάδα με τον καλύτερο προγραμματισμό, μια ομάδα με βάθος, που ξεπέρασε τα προβλήματα που συνάντησε στην πορεία της. Αυτό, όμως, που μας έκανε να ξεχωρίζουμε από όλους, είναι πως ήμασταν μια ομάδα με διοικητική σταθερότητα και οικονομική συνέπεια, κάτι σπάνιο στις μέρες μας.

Τέλος, η τρίτη συνεχόμενη επιτυχία μου ως προπονητής μετά από τη ν. γωνιά και την Καλλικράτεια έχει για μένα ιδιαίτερη σημασία, μια που καταφέρνω μαζί με τους ποδοσφαιριστές μου να δώσουμε πολύ μεγάλη χαρά στον υπέροχο κόσμο της Αρναίας, που μετά από 30 χρόνια πανηγυρίζει την άνοδο του Απόλλωνα στη Δ΄ εθνική’.

Δεν υπάρχουν σχόλια: