Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Από τον Κόστα μέχρι τον Δερμιτζάκη


Ο τεχνικός του Πανθρακικού, Παύλος Δερμιτζάκης στο ματς με την ΑΕΚ Μια σειρά από κρίσιμες επαφές ξεκινούν για το θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ. Η τελευταία συνάντηση με τον Ζόρζε Κόστα δεν απέφερε ουσιαστικό αποτέλεσμα. Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο συζήτησε με τον συμπατριώτη του αλλά, δεν υπήρξε οριστική εξέλιξη και στον ΠΑΟΚ δεν έχουν σκοπό να περιμένουν περισσότερο.

Στην Πορτογαλία, λέγεται ότι όλα εξαρτώνται από τον Ντα Κόστα, το αφεντικό της Πόρτο, που θα αποφασίσει τόσο για τον προπονητή της ομάδας του, όσο και για τις δύο θυγατρικές, την Ακαντέμικα και την Ολιανένσε.

Κατά συνέπεια, ο Ζόρζε Κόστα περιμένει τις συζητήσεις με τον Ντα Κόστα που θα προκύψουν μέσα στις επόμενες μέρες. Θα ξεκαθαρίσει αν τελικά θα αναλάβει την Ακαντέμικα ή αν θα προστεθεί στο τεχνικό τιμ της Πόρτο. Υπό κανονικές συνθήκες θα πάει στην Ακαντέμικα και θα κλείσει οριστικά το κεφάλαιο ΠΑΟΚ.

Να σημειωθεί ότι ο Κονσεϊσάο με τον Ντα Κόστα διατηρούν στενούς δεσμούς κι αυτό έρχεται να προστεθεί σε ένα σκηνικό που στήθηκε στην Πορτογαλία και αφορά γενικότερα το θέμα προπονητή για τον ΠΑΟΚ.

Από την άλλη, υπάρχουν ήδη σκέψεις για τους προπονητές που θα εξεταστούν στη συνέχεια με δεδομένο ότι ο Κόστα έχει απομονωθεί. Μάλιστα, ήδη αναφέρονται ονόματα ορισμένων υποψηφίων και ανάμεσα σε αυτά υπάρχει του Παύλου Δερμιτζάκη.

Πάντως, ο Ζαγοράκης έχει αποφασίσει να περιμένει τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο να κάνει την τελική επαφή με τον Ζόρζε Κόστα στην Πορτογαλία. Αν δεν βγει κάτι θετικό από αυτήν, σκοπεύει να ξεκινήσει αμέσως με τον Ζήση Βρύζα ενεργοποίηση του εναλλακτικού πλάνου που υπάρχει, ώστε να κλείσει το θέμα το συντομότερο δυνατό.

Να σημειωθεί ότι σχετικά με άλλα ονόματα που ακούστηκαν, όπως του Κόσμι και του Λίνεν, από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπήρξε διάψευση ότι ενδιαφέρουν. Αυτή τη στιγμή, τουλάχιστον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: