Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Ισόπαλο το φιλικό τεστ της Εθνικής


Ο Βύντρα σε προσπάθειά του απέναντι στην Βόρειο Κορέα Ισόπαλη 2-2 ήρθε η Εθνική μας ομάδα σε φιλική αναμέτρηση απέναντι στην Βόρειο Κορέα που έγινε στο γήπεδο «Aλταχ» της Ελβετίας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που δημιούργησε αρκετές φάσεις αλλά αντιμετώπισε προβλήματα στην άμυνα, προηγήθηκε δύο φορές στο παιχνίδι με τέρματα των Κατσουράνη (2') και Χαριστέα (48').

Σε γενικές γραμμές η Ελλάδα έδειξε ότι ναι μεν είναι αρκετά καλή στον επιθετικό τομέα και κυρίως στην δημιουργία φάσεων, όμως παράλληλα θέλει αρκετή δουλειά και στην αμυντική της γραμμή.

Κυρίως όμως εκεί που θα πρέπει να δουλέψει ο Ρεχάγκελ με τους παίκτες του, είναι στην ταχύτητα, τόσο την ατομική, όσο και την ομαδική για την κυκλοφορία της μπάλας. Η Βόρεια Κορέα επιλέχθηκε γιατί το στυλ της μοιάζει με αυτό της Νότιας, πρώτης αντιπάλου της Ελλάδας στο Μουντιά.Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν, οι Ελληνες διεθνείς φάνηκαν σε αρκετές περιπτώσεις στο παιχνίδι να βρίσκονται μία ταχύτητα κάτω από τους αντιπάλους τους, κάτι που ασφαλώς αποτελεί πρόβλημα.

Πλέον επόμενο τεστ για την Ελλάδα θα είναι αυτό με την Παραγουάη στις 2 Ιουνίου. Μέχρι τότε οι προπονήσεις θα γίνονται επί Ελβετικού εδάφους. Μετά την αναμέτρηση με τους Παραγουανούς, η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα, όπου και θα παραμείνει για δύο ημέρες, προκειμένου οι παίκτες να δουν τις οικογένειές τους. Κατόπιν θα αναχωρήσει για να εγκατασταθεί στο Ντέρμπαν της Νοτίου Αφρικής.Γήπεδο: "Αλτάχ"

ΕΛΛΑΔΑ: Σηφάκης (46' Τζόρβας), Σπυρόπουλος, Βύντρα (46' Σεϊταρίδης), Μόρας, Κυργιάκος (46' Α. Παπαδόπουλος), Τζιόλης, Κατσουράνης, Καραγκούνης (62' Πατσατζόγλου), Σαμαράς (46' Χαριστέας), Σαλπιγγίδης, Γκέκας (46' Καπετάνος)
Β. ΚΟΡΕΑ: Ρι Μιόνγκ Γκουκ, Τσα Γιόνγκ Χιόκ, Πακ Ναμ Τσολ, Ρι Κβανγκ Τσον, Γι Γιούν Ναμ, Χονγκ Γιόνγκ Γιο, Μουν Ιν Γκουκ (85' Κουμ Ιλ Κιμ), Πακ Τσολ Γιν, Ναμ Σονγκ Τσολ (46' Γιουν Ιλ Ρι), Αν Γιόγκ Χακ, Γιόνκ Τάε Σε

Δεν υπάρχουν σχόλια: