Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Οι Έλληνες του Αρη


Ο Φυτανίδης σε προσπάθειά του.... Ο Φυτανίδης, ο Μενδρινός και ο Παπαζαχαρίας είναι μερικοί από τους ποδοσφαιριστές που φημολογείται ότι ενδιαφέρουν τον Αρη. Εφόσον είναι υπαρκτό, τότε θα πρέπει να μιλάμε για μια στροφή της ΠΑΕ Αρης στην ελληνική αγορά.

Ο Σωκράτης 25χρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στη λίστα των κιτρίνων εδώ και καιρό. Η ΠΑΕ Αρης έχει βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του ποδοσφαιριστή αλλά, υπάρχει το εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης, στον οποίο ανήκει.

Επίσης, αν τυχόν ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή είναι βέβαιο πως ο Αρης θα ενδιαφερθεί για την απόκτησή του. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί τον περασμένο Ιανουάριο. Ωστόσο, προς το παρών δεν υπάρχει σημείο επαφής.

Σχετικά με τον Μενδρινό, υπάρχει συζήτηση και είναι δεδομένο ότι εξετάζεται ως μια από τις λύσεις για το κέντρο.

Από εκεί και πέρα όσον αφορά τα υπόλοιπα ονόματα που έχουν ακουστεί κατά καιρούς να ενδιαφέρουν τον Αρη δεν έχει προκύψει κάτι το ιδιαίτερο τα τελευταία 24ώρα. Ο Ντένις Επστάιν είναι σίγουρο πως δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή. Ο Γερμανός μέσος ίσως να εξεταστεί από τους ανθρώπους του ’ρη αλλά στο κόλπο της απόκτησης του ποδοσφαιριστή βρίσκονται και οι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: