Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Κέρδισε και ελπίζει ο Εθνικός!


Οι παίκτες του Εθνικού πανηγυρίζουν το γκολ του Σουμπίνιο Σημαντική νίκη με 2-1 σε βάρος του Πιερικού πήρε ο Εθνικός στο Αιγάλεω για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ και δικαιούται να ελπίζει στη διεκδίκηση της ανόδου. Ανώτεροι οι "κυανόλεκοι" στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, ανέβηκαν στην επανάληψη οι Κατερινιώτες αλλά δεν απέφυγαν την ήττα.

Ο Εθνικός κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με την εκπνοή του πρώτου μέρους με εκτέλεση φάουλ του Σουμπίνιο.

Οι Πειραιώτες μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και στο 49' έφτασαν και σε δεύτερο γκολ με κεφαλιά του Φερέιρα έπειτα από σέντρα που επιχείρησε ο Παγώνης.

Από την πλευρά τους, οι Κατερινιώτες... ξαναμπήκαν στο ματς στο 64' με πέναλτι που κέρδισε ο Θάνος από τον Παγώνη και μετέτρεψε σε γκολ ο Μαρτίνες.

Ο Πιερικός αναζήτησε το γκολ της ισοφάρισης και λίγο έλειψε να το πετύχει στο 83' αλλά ο Ολγκίν νικήθηκε στο τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Συμεωνίδη.

Τελικά, ο Εθνικός κράτησε -έστω και δύσκολα- τη σπουδαία νίκη μέχρι τέλους.

Εθνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Συμεωνίδης, Ψιάνος, Παγώνης, Μοσχογιάννης, Σύρος, Σιλιγαρδάκης, Σουμπίνιο, Κορακάκης, Ροντρίγκο, Φερέιρα (60' Τσεμπερίδης), Φαρινόλα (87' Καρακώστας).
Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Τασίδης, Εξουζίδης, Γιαζιτζόγλου (84' Γκουγκουλιάς), Παντελιάδης, Μακρής, Μαρτίνεζ, Φρέντερικς (74' Ρέγιες), Θάνος, Ολγκίν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: