Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Ακόμη και ο Μουρίνιο κλαίει

http://www.contra.gr/images/m/zose26510_m.jpgΟ σοφός λαός μπορεί να λέει πως “οι άνδρες δεν κλαίνε”, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει. Πόσω μάλλον όταν αντικρίζεις δάκρυα στα μάτια δύο σκληροτράχηλων ανδρών, όπως ο Ζοσέ Μουρίνιο και ο Μάρκο Ματεράτσι.Ο τελικός του “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” είχε τελειώσει. Οι πανηγυρισμοί των “νερατζούρι” για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ είχαν σταματήσει (μέχρι να επιστρέψει η αποστολή της ομάδας στο Μιλάνο) και ο Ζοσέ Μουρίνιο έμπαινε στο πολυτελέστατο αυτοκίνητο, που είχε ναυλωθεί ειδικά για αυτόν, προκειμένου να μεταφερθεί στην πατρίδα του. Δεν πρόλαβε όμως να κάνει 5 μέτρα και αντίκρυσε τον Μάρκο Ματεράτσι, έξω απο το πούλμαν της ομάδας να συνομιλεί στο τηλέφωνο.

Αμέσως έδωσε εντολή στον οδηγό να σταματήσει και κατέβηκε κάτω. Κατευθύνθηκε προς στον έμπειρο αμυντικό και μετά το σύντομο διάλογο που είχαν, ήρθε η στιγμή που κανένας δεν πίστευε οτι θα έβλεπε ποτέ. Οι δύο άνδρες συναισθηματικά φορτισμένοι, σκύβουν ο ένας στον ώμο του άλλου και βάζουν τα κλάμα, καθώς οι δρόμοι τους πλέον χωρίζουν.

Ακόμη και αν κάποιος είχε αμφιβολίες για το αν ο Πορτογάλος τεχνικός κλαίει, ας ρίξει μία ματιά στο πρόσωπό του, την ώρα που επιστρέφει στο αυτοκίνητό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: