Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

"Διπλό" ανόδου ο Πανσερραϊκός στο Ηράκλειο!


Γεωργιάδης και Τάντιτς πανηγυρίζουν... Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-0 σε βάρος του ΟΦΗ πέτυχε ο Πανσερραϊκός για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ και πλέον βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Τάντιτς πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, η οποία είχε ένταση και διακοπές.

Η ομάδα της Κρήτης ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο και περιόρισε σε παθητικό ρόλο τους Μακεδόνες. Ομως, οι φιλοξενούμενοι ήταν σωστά "στημένοι" στον αγωνιστικό χώρο και έκλεισαν τους διαδρόμους προς την εστία τους με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν ελάχιστα από τους αντιπάλους τους.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αρκετά και η πρώτη σημαντική φάση δημιουργήθηκε στο 67' όταν ο Πανσερραϊκός ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πίτσου στον Κωνσταντινίδη.

Ωστόσο, δώδεκα λεπτά αργότερα, οι Σερραίοι έφτασαν στο γκολ με εκτέλεση κόρνερ του Τάντιτς και πήραν προβάδισμα στο σκορ. Το τέρμα αυτό προκάλεσε ένταση εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου με συνέπεια ο διαιτητής Καλόπουλος να πάρει τους βοηθούς του στο κέντρο του γηπέδου. Μετά από τρία λεπτά, πάντως, το παιχνίδι ξανάρχισε.

Δευτερόλεπτα αργότερα, ωστόσο, διακόπηκε και πάλι και επανάρχισε μετά από δέκα λεπτά και αφού πρώτα ο διαιτητής μάζεψε τους παίκτες στο κέντρο και τους... μίλησε!

ΟΦΗ (Γιώργος Παράσχος): Βεζυρίδης, Κιάσσος (70' Ζορμπάς), Πίτσος, Νατσούρας, Μπερτίν, Κάλαϊτζιτς, Σταυρακάκης, Πόποβιτς, Κωνσταντινίδης, Αγρίτης (60' Βλόνταρτσικ), Ογκουνσότο (63' Μπούρμπος).
Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Κοτταράς, Γαλανόπουλος, Βοσκόπουλος, Κάστρο, Μπανγκουρά, Τάντιτς, Σκάγκλια (66' Κάλι), Κωνσταντινίδης, Λεοζίνιο, Μιχαήλ, Ζαπρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: