Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Ο Επαλέ κι ο Λέκι


Ο Ζοέλ Επαλέ... Η παρουσία του Ζοέλ Επαλέ στη Θεσσαλονίκη θα τροφοδοτήσει σενάρια επιστροφής του στον Ηρακλή. Οι "κυανόλευκοι" θα επιδιώξουν να τον επαναφέρουν στην ομάδα τους και μάλιστα με συντονισμένες προσπάθειες.

Κατά συνέπεια, ο Καμερουνέζος ποδοσφαιριστής θα απασχολήσει έντονα στο άμεσο μέλλον. Αν και οι αποδοχές του είναι πολύ μακριά από τα οικονομικά δεδομένα του Ηρακλή, υπάρχει επιθυμία να γεφυρωθεί το χάσμα και να βρεθεί η χρυσή τομή.

Από την άλλη, υπάρχει σημείο επαφής πλέον με τον Ματίας Λέκι. Ο τελευταίος συζητά το ενδεχόμενο υπογραφής νέου συμβολαίου με τον Ηρακλή. Η αρχή έγινε με την καταβολή ενός μέρους των οφειλομένων, καθώς και με τη δέσμευση της νέας διοίκησης ότι το υπόλοιπο ποσό θα δοθεί σύντομα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η υπόθεση Επστάιν, με λίγες πιθανότητες να παραμείνει στην ομάδα. Ο Γερμανός έχει καταθέσει προσφυγή και περιμένει να πληρωθεί τα δεδουλευμένα, χωρίς να είναι βέβαιο ότι θα την αποσύρει και θα παραμείνει στην ομάδα.

Ο Γερμανός έχει κινήσει το ενδιαφέρον ομάδων από τον ελληνικό χώρο. Ο Ηρακλής θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει τον Γερμανό ως ποδοσφαιριστή του, προκειμένου, σε περίπτωση που αποχωρήσει να καρπωθεί ένα ποσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: