Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Σάντος: "Ετοιμος ο ΠΑΟΚ"


Ο Φερνάντο Σάντος στον πάγκο του ΠΑΟΚ. "Ο ΠΑΟΚ είναι κατά 80% έτοιμη ομάδα. Ο νέος προπονητής θεωρώ ότι θα χρειαστεί μόνο να προσθέσει κάποια από τα στοιχεία του. Κατά τα άλλα ο ΠΑΟΚ έχει μια βάση για να δουλέψει όποιος προπονητής επιλέξει η διοίκηση", είπε ο΄Φερνάντο Σάντος στο Novasports. Και πρόσθεσε: "Νομίζω ότι τα επόμενα χρόνια μπορούν να έρθουν επιτυχίες".

Για τα άσχημα αποτελέσματα στην αρχή της χρονιάς ο Σάντος, επεσήμανε: "Η καθυστερημένη άφιξη των Βιτόλο και Βιεϊρίνια μας επηρέασε. Θα ήταν αλλιώς αν ξεκινούσαμε την σεζόν με αυτούς. Πιστεύω ότι μας στοίχισε και παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν, θεωρώ ότι στα παιχνίδια με την Χέρενφεν ήμασταν καλύτεροι και θα μπορούσαμε να είχαμε προκριθεί".

Στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA μίλησε κι ο Αντρέ Βιείρίνια. Συγκεκριμένα τόνισε: "Τη νέα χρονιά θα πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε ότι κάναμε, όσο προπονητής της ομάδας μας ήταν ο Φερνάντο Σάντος. Έκανε καταπληκτική δουλειά και πρέπει να τη συνεχίσουμε για να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά. Πιστεύω ότι με μία-δύο προσθήκες θα καταφέρουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και γιατί όχι να μπούμε και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ."

Δεν υπάρχουν σχόλια: