Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Νίκη παραμονής η Δόξα Δράμας


Οι παίκτες της Δόξας Δράμας πανηγυρίζουν ένα από τα δύο γκολ εις  βάρος του Θρασύβουλου Σημαντική νίκη με 2-0 σε βάρος του Θρασύβουλου πέτυχε η Δόξα Δράμας για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι άουτ και πραγματοποίησε σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Δίκαια κέρδισε το συγκρότημα του Στράτου Βουτσακέλη. Κακή εμφάνιση για τους Αθηναίους, που υποτάχθηκαν φυσιολογικά στους αντιπάλους τους.

Η μακεδονική ομάδα επέβαλε από την αρχή της αναμέτρησης το δικό της ρυθμό και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Οι "μαυραετοί" άσκησαν ασφυκτική πίεση στην εστία του Θρασύβουλου, καλύτερος παίκτης του οποίου ήταν ο τερματοφύλακας Μπαρτζώκας καθώς πραγματοποίησε σωρεία θετικών επεμβάσεων.

Ωστόσο, στο 26' δεν μπορούσε να κάνει κάτι για να αποτρέψει το πρώτο γκολ των γηπεδούχων, που σημειώθηκε με σουτ του Χλωρού.

Στην επανάληψη, η Δόξα ήταν το ίδιο καλή και στο 62' κατάφερε να παραβιάσει για δεύτερη φορά την εστία των "πράσινων" με δυνατό σουτ του Πινδώνη. Η μακεδονική ομάδα δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στην προσπάθειά της να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα και μαζί και τη σημαντική νίκη.

Δόξα Δράμας (Στράτος Βουτσακέλης): Τοπαλίδης, Παρμαξίδης, Χλωρός, Τσιμπλίδης (64' Χ. Μουρατίδης), Πινδώνης, Μπαξεβανίδης, Μαχαιρούδης (72' Τσουκαλάς), Αγγος, Πακάλτσης, Σαμαράς, Μαρκόφσκι (80' Βαν Ες).
Θρασύβουλος (Αντώνης Μανίκας): Μπαρτζώκας, Χατζηπαντελίδης, Κονέσνι, Ζώνας, Βασιλείου, Χ. Μίχος (62' Κόζλεϊ), Σπ. Μίχος, Κατσίκης, Σαπάνης (58' Τσούτσουρας), Κλούσενερ, Παληγεώργος (46' Ντοριβάλ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: