Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Η Μαρία σε στέλνει στο ...νοσοκομείο!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/media_5619.jpghttp://www.sportdog.gr/Articles/Images/media_5609.jpgΗ Μαρία Ζοζέ "Κότε" Λόπεζ είναι 27 ετών, γεννημένη στις 26 Απριλίου του 1983 στο Σαντιάγκο της Χιλής. Εργάζεται ως φωτομοντέλο και έχει στο ενεργητικό της αμέτρητες αισθησιακές φωτογραφήσεις και αρκετά σκάνδαλα. ο πιο ηχηρό από αυτά έστειλε στο ...νοσοκομείο τον Μαουρίτσιο Πινίγια, Χιλιανό πρώην παίκτη του Απόλλωνα Λεμεσού και νυν της ιταλικής Γκροσέτο! Ενώ ήταν ήδη (από το 2006) παντρεμένη με τον Χιμένεθ, η Μαρία βρέθηκε σε ξενοδοχείο του Σαντιάγκο με τον Πινίγια, ωστόσο το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από τα κουτσομπολίστικα έντυπα της Χιλής, με αποτέλεσμα η συνεύρεσή τους να φτάσει στα αφτιά του απατημένου συζύγου.

Αυτός έγινε φυσικά έξαλλος, βρήκε τον Πινίγια σε ένα κλαμπ του Σαντιάγκο και τον χτύπησε πολύ άσχημα, στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και τον αυχένα!
Πριν το γάμο με τον Χιμένεθ, η Μαρία είχε μια σύντομη σχέση και με τον Ροναλντίνιο, την εποχή που ο Βραζιλιάνος σταρ έπαιζε στην Μπαρτσελόνα.

Τελευταία, όπως λένε τα Μέσα της Χιλής, έχει γίνει ...καλό κορίτσι και μάλιστα μέσα στον Ιούνιο αναμένεται να φέρει στον κόσμο τα πρώτα της παιδιά! Ο Λουίς και η Μαρία, μετά από τέσσερα χρόνια ταραγμένου γάμου, το πήραν απόφαση να τεκνοποιήσουν και περιμένουν τρίδυμα, όλα κοριτσάκια! Μάλιστα, όπως δήλωσε η Μαρία, έχουν ήδη αποφασίσει και τα ονόματά τους: Ισιντόρα, Ραφαέλα και Ρεμπέκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: