Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Ανακοίνωσε Ρουμπίλ, Αράς, Μάρτινς ο Αστέρας


Ο Κροάτης Ρούμπιλ Τις τρεις πρώτες του μεταγραφές, ανακοίνωσε την Τρίτη ο Αστέρας Τρίπολης. Πρόκειται για τους Ρουμπίλ, Αράς και Μάρτινς, με τους οποίους η ομάδα της Αρκαδίας είχε συμφωνήσει από τις προηγούμενες ημέρες, όμως έπρεπε να διευθετυθούν κάποιες λεπτομέρειες για να ανακοινωθούν και επίσημα.

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Τις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις πραγματοποίησε ο Αστέρας, φέρνοντας πίσω στην Τρίπολη μετά από δύο χρόνια τον Ροτζέριο Μάρτινς, ενώ παράλληλα προχώρησε στην απόκτηση των Γκόραν Ρούμπιλ και Σαλίμ Αράς.

Ο Ροτζέριο γεννήθηκε στις 19 Νοεμβρίου 1984 στην Ουμπεράμπα της Βραζιλίας και είναι ο πρώτος ξένος στην ιστορία του Αστέρα Τρίπολης, συνδέοντας το όνομα του με τις ανόδους από την Γ' Εθνική μέχρι τη Σούπερ Λίγκα και την πρώτη χρονιά σε αυτήν σκοράροντας μάλιστα το πρώτο γκολ του Αστέρα στην κορυφαία εθνική κατηγορία εναντίον του Παναθηναικού. Με τον Αστέρα μετράει 70 συμμετοχές σε αγώνες εθνικών κατηγοριών σημειώνοντας 13 γκολ.

Την σαιζόν 2008-09, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με τον Εργοτέλη στη Σούπερ Λίγκα και στην σαιζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες με τον Ολυμπιακό Βόλου, συμβάλλοντας σημαντικά για την άνοδο του στη Σούπερ Λίγκα με 18 τέρματα.

Ο Αράς γεννήθηκε στις 14 Ιουλίου 1982 στη Μασσαλία, αγωνίζεται ως αριστερό χαφ και είναι 13 φορές διεθνής με την Εθνική Αλγερίας. Ο Αράς έχει αγωνιστεί με επιτυχία στη Μαρσέιγ, το Στρασβούργο (με το οποίο πανηγύρισε το Λιγκ Καπ Γαλλίας το 2005), την Τουλούζ, τη Ρεμς, τη Μπαστιά, ενώ τους τελευταίους έξι μήνες αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Γιάννενα.

Ο Ρούμπιλ γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου 1981 στο Σλαβόνσκι της Κροατίας, αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ και στη μέχρι σήμερα καριέρα του έχει φορέσει με επιτυχία τη φανέλα των Ναντ, Λαβάλ, Σονάν Μπελμάρ, Ριέκα, Χάιντουκ".

Παράλληλα ο Αστέρας προχώρησε σε συμφωνία με δύο νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το τεχνικό τιμ δίπλα στο Βαγγέλη Βλάχο. Πρόκειται για το Νίκο Κοτσοβό, που θα είναι ο βοηθός προπονητή και ο Γιώργος Πήδουλας που θα είναι ο γυμναστής της ομάδας.

Ο Κοτσοβός είναι 43 ετών και πέρσι ήταν σκάουτερ στη Λάρισα, ενώ παλιότερα είχε τον ίδιο ρόλο και στον Πανιώνιο. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στον Πανιώνιο, στον Παναρκαδικό και για πολλά χρόνια στα τοπικά πρωταθλήματα, ενώ η προπονητική του καριέρα περιλαμβάνει θητεία στον Ατρόμητο και τον Φωστήρα. Εχει δίπλωμα προπονητή κατηγορίας UEFA PROFESSIONAL.

Ο Γιώργος Πήδουλας έχει περάσει από την ΑΕΚ την εποχή που ήταν προπονητής ο Λορέντσο Σέρα Φερέρ, όπου ήταν αρμόδιος και για την αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών. Εχει συνεργαστεί ακόμα με τον Ατρόμητο και τον Εθνικό.

Τέλος ξεκίνησε την Τρίτη, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Αστέρα για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 και πολλοί φίλαθλοι ανταποκρίθηκαν από την πρώτη ημέρα κιόλας, ανανεώνοντας το εισιτήριο τους, δείχνοντας και έμπρακτα την ικανοποίηση τους στη κίνηση της ΠΑΕ να χαμηλώσει τις τιμές των εισιτηρίων.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται καθημερινά 12.00-19.00 από την μπουτίκ της ΠΑΕ στο γήπεδο και από τη Δευτέρα 31 Μαΐου και στο ειδικά διαμορφωμένο εκδοτήριο που θα λειτουργεί στην Πλατεία Πετρινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: