Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Συμφωνία με ΟΠΑΠ-Όλα καλά με Τούμπα

http://www.sport24.gr/ast/cov/13/13051_b.jpg

Αίσιο τέλος είχε το θέμα που προέκυψε με την καταλληλότητα της Τούμπας εν όψει της νέας σεζόν για τον ΠΑΟΚ. Την Τρίτη ο ΟΠΑΠ απάντησε θετικά αναφορικά με την επιδότηση των βελτιωτικών έργων της έδρας του "Δικεφάλου", κάτι που σημαίνει πως αν όλα εξελιχθούν φυσιολογικά, ο ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται κανονικά στους ευρωπαϊκούς αγώνες στην Τούμπα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης, Θοδωρής Ζαγοράκης, μαζί με τον αντιπρόεδρο Ηλία Βολίδη και τον πρόεδρο του ερασιτέχνη, Θανάση Κατσαρή, παρέδωσαν στο διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΠΑΠ, Γιάννη Σπανουδάκη, το φάκελο με τη μελέτη των έργων που είναι απαραίτητο να γίνουν και το ποσό της χορηγίας απ' τον οργανισμό αναμένεται να φτάσει το 1,3 εκ. ευρώ.

Το ακριβές ποσό θα γίνει γνωστό την ερχόμενη Πέμπτη, οπότε και θα γίνει το ΔΣ του ΟΠΑΠ, με τον τελευταίο να κερδίζει απ' αυτήν την ιστορία τη διαφήμισή του τόσο στο γήπεδο της Τούμπας, όσο και στο κλειστό της Πυλαίας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

kratikodiiti!!!!xeftiles!!!dropi sti kivernisi se teties epoxes ,na kobi sindaxis gia na kani to gipedo tou i anonimi eteria paok a.e!!!