Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Τελειωμένη η μεταγραφή του Ζεοβάνι


Ο Ζεοβάνι χάρισε ένα ακόμα βαθμό στη Χαλ... Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Ζεοβάνι στην ΑΕΚ. Όπως αναφέρει το σύνολο του Τύπου, ο Βραζιλιάνος βρίσκεται μία "ανάσα" από το να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα με το "δικέφαλο" στο στήθος. Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές 700.000 ευρώ "καθαρά".

Η μεταγραφή του 30χρονου Βραζιλιάνου, ο οποίος έχει θητεία σε Μπαρτσελόνα, Μπενφίκα, Μάντσεστερ Σίτι, είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ καθώς πρόκειται για παίκτη που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο το "δικέφαλο".

Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι η αποδέσμευση του Ζεοβάνι από τη Χαλ, η οποία υποβιβάστηκε. Βέβαια δεν θα πρέπει να προκαλέσει έκπληξη αν τελικά η ΑΕΚ δώσει ένα μικρό αντίτιμο στις "τίγρεις" για να "τελειώσει" άμεσα τη μεταγραφή.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το "Goal news", η ΑΕΚ έχει κάνει κίνηση για την απόκτηση του 22χρονου Νιγηριανού κεντρικού αμυντικού της Σπάρτα Ρότερνταμ, Αγιοντέλε Αντελέγε. Μάλιστα ο μάνατζέρ του, Αμίροφ Μάμε, δήλωσε στην εφημερίδα: "Είναι αλήθεια πως βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ, αλλά και με κάποιους ακόμα συλλόγους. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω περισσότερα, αλλά σε 1-2 ημέρες νομίζω πως θα ξέρω πού θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Ντέλε".

Για τον παίκτη της ολλανδικής ομάδας έχει μιλήσει με κολακευτικά λόγια και ο Σουηδός τεχνικός της εθνικής Νιγηρίας, Λαρς Λάγκερμπακ: "Είναι πολύ καλός αμυντικός. Εχει πολύ καλές παραστάσεις από τα ματς της ολυμπιακής ομάδας, αλλά δεν έχει τόσο πολλές εμπειρίες και δεν ξέρω αν θα είναι στην τελική επιλογή".

Δεν υπάρχουν σχόλια: