Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Πετρόπουλος: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟ»

Πετρόπουλος: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟ»

Στο Αθλητικό Metropolis μίλησε ο Αντώνης Πετρόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στο νταμπλ που κατέκτησε με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τα σενάρια που ακούγονται για τον ίδιο…

«Από χθες ξεκινήσαμε διακοπές, είναι οι πιο ευχάριστες για μας μετά το νταμπλ. Θα έχουμε και πολύ χρόνο να ξεκουραστούμε μπροστά μας» τόνισε αρχικά ο επιθετικός του ΠΑΟ και συνέχισε: «Ξεκίνησα από μικρές ομάδες και έφτασα στον Παναθηναϊκό. Είμαι ευχαριστημένος από την πορεία μου μέχρι τώρα. Όλα τα παιδιά που ξεκινάνε από μικρά πρέπει να έχουν φιλοδοξίες. Έχω συμπαίκτες ποδοσφαιριστές με μεγάλη διεθνή καριέρα και προσπαθώ δίπλα τους να βελτιώνομαι».
Για το φετινό πρωτάθλημα υποστήριξε: «Το πρωτάθλημα ήταν πολύ δυνατό, πολλές ομάδες παλέψανε για τις πρώτες θέσεις. Εμείς ήμασταν σταθεροί, πήραμε κάποια κρίσιμα μας, είχαμε ένα καταπληκτικό ρόστερ και αυτό φάνηκε. Όταν χάσαμε στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, αφήσαμε αμέσως πίσω το παιχνίδι αυτό και η συνέχεια ήταν καλύτερη, πλην βεβαίως της ήττας από τον Ολυμπιακό. Όμως στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό».
Τέλος, για τα σενάρια και τις φήμες για πιθανή μεταγραφή του, είπε: «Κάθε καλοκαίρι ακούγεται το όνομά μου. Δε γνωρίζω τίποτα από όλα όσα γράφονται. Έχω συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και συνεχίζω με την ομάδα μου. Στην τελευταία συζήτηση που έκανα μου είπαν ότι θα είμαι κανονικά στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και την επόμενη χρονιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: