Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Ο Δερμιτζάκης και ο... ανεπιθύμητος Σαλπιγγίδης


Ο Παύλος Δερμιτζάκης στη συνέντευξη τύπου Ο Παύλος Δερμιτζάκης επιβεβαίωσε ότι υπάρχει επαφή με τον ΠΑΟΚ. Αυτό αποκάλυψε πρώην συνεργάτης του, απότη Ρόδο, όπου συνεργάτηκαν επί 2,5 χρόνια στον Διαγόρα. Ο Δερμιτζάκης συζητά με τον "δικέφαλο" του βορρά και τους παράγοντες της ομάδας προκειμένου να συνεργαστούν για τις επόμενες περιόδους.

Από την άλλη, πάντως, υπάρχει ενδιαφέρον για τρεις ακόμη προπονητές. Η o' jogo αναφέρεται σε ενδιαφέρον για τον Φερέιρα της Πόρτο, ωστόσο, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Ως υποψήφιοι παρουσιάζονται τρεις ακόμη προπονητές, ένας Ιταλός, ένας Ισπανός και ένας ακόμη Ευρωπαίος.

Αντιδρούν στην επιστροφή του Σαλπιγγίδη
Στην επιστροφή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ εναντιώνονται σύνδεσμοι του δικεφάλου, από τις Δυτικές συνοικίες. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Κάνοντας έναν απολογισμό για την μέχρι τώρα πορεία της ομοσπονδίας των Δυτικών Συνοικιών θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους απανταχού ΠΑΟΚτσήδες πως τόσα χρόνια πορευτήκαμε με το μότο «Περηφάνια Αντίσταση Όνειρο Κατάκτηση", αναφέρουν στην αρχή της ανακοίνωσής τους οι Δυτικές Συνοικίες, οι οποίες στη συνέχεια θυμίζουν τους αγώνες που έδωσαν μέχρι να αναλάβει την διοίκηση της ΠΑΕ, ο Θόδωρος Ζαγοράκης και οι συνεργάτες του.
"Εμείς είμαστε αυτοί που πείσαμε και προτρέψαμε τον Θεόδωρο Ζαγοράκη να ασχοληθεί και να αναλάβει εξέχουσα θέση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όλοι μαζί πιστέψαμε, προστατέψαμε και οραματιστήκαμε τον μεγάλο ΠΑΟΚ που κάποια μέρα θα κερδίσει την χαμένη του αίγλη. Εμείς είμαστε όμως που θα βρεθούμε απέναντι σε τυχόν λανθασμένες κινήσεις που θα στιγματίσουν και θα πληγώσουν το κύρος και την αξιοπρέπεια του ΠΑΟΚτσή. Δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τους τίτλους και για τα δήθεν μεγαλεία, οι λέξεις Περηφάνια Αντίσταση Όνειρο Κατάκτηση μας εκφράζουν και είναι τρόπος ζωής για εμάς τους γραφικούς, τους κλασσικούς 50 που ξεκινήσαμε την κατάληψη...", αναφέρουν χαρακτηριστικά.
Ακολουθούν οι επτά λόγοι για τους οποίους οι Δυτικές Συνοικίες θεωρούν ότι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης τους πρόδωσε και δεν θέλουν την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ.
Συγκεκριμένα λένε για τον 29χρονο επιθετικό ότι είναι:
"* Αυτός που προσπάθησε να σταματήσει τις διαμαρτυρίες εις βάρος του Ιωάννη Γούμενου λέγοντας πως κανένας δεν έχει δικαίωμα να δημιουργεί αναστάτωση στο σπίτι του προέδρου του ΠΑΟΚ.
* Αυτός που ηθελημένα έγινε σωσίβιο του Ι. Γούμενου βοηθώντας τον να παραμείνει στην προεδρία της ομάδας, αποχωρώντας για τον Παναθηναϊκό την στιγμή που τον είχαμε προτείνει να περιμένει ένα 6μηνο, έτσι ώστε ο Γούμενος να μην καρπωθεί χρήματα από ενδεχόμενη μεταγραφή του.
* Αυτός που κορόιδεψε 12 άτομα κατεβάζοντάς τους στο Ελ. Βενιζέλος και αντί να συναντηθεί μαζί τους προτίμησε να φύγει από την πίσω πόρτα.
* Αυτός που μπροστά στην θρυλική Θ4 έκανε χειρονομία «Σσσς», δείχνοντας ασέβεια για τον καημό μας που εκείνη την στιγμή αντιδρούσαμε για την διοικητική κατάσταση της ΠΑΕ.
* Αυτός που προτίμησε να εκτελέσει το πέναλτι εις βάρος του ΠΑΟΚ στον πρώτο του αγώνα (ΠΑΟ-ΠΑΟΚ: 2-1)
* Αυτός που δεν απέσυρε την προσφυγή του, αντιθέτως την έβαλε στο αρχείο με αποτέλεσμα να μπορεί να την επικαλεστεί οποιαδήποτε στιγμή, ενώ την ίδια ώρα άλλοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ τις είχαν αποσύρει.
* Αυτός που μούντζωσε τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ, μέσα στην Ν. Σμύρνη".
Και η ανακοίνωση κλείνει με δύο υστερόγραφα:
"ΥΓ.1 Φοράμε παντελόνια και πρόλογο δεν τρώμε.
ΥΓ.2 Για ακόμη μια φορά η έννοια Περηφάνια βεβηλώνεται. Τα υπόλοιπα σε πράξεις."

Δεν υπάρχουν σχόλια: