Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Ψηφίζει Άρη ο Νασούτι

Ψηφίζει Άρη ο Νασούτι

Είναι το θέμα των ημερών. Δίχως καμία αμφιβολία. Τα ερωτήματα που αιωρούνται για το πότε τελικά θα ληφθεί η οριστική απόφαση για το εάν θα συνεχίσει ή όχι την καριέρα του στον Άρη, είναι καθημερινά. Ο κόσμος γνωρίζει πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ήταν ο «βράχος» της άμυνας της ομάδας και αυτός που την οργάνωνε μαζί με τον Ρονάλντο. Για τον λόγο αυτό φυσικά η ανησυχία είναι μεγάλη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ωστόσο, όλα θα λάβουν τέλος τις πρώτες ημέρες του Ιούνη.

Η επιθυμία του παίκτη και της οικογένειά του

Έχουμε σημειώσει πολλές φορές ότι το καλύτερο και πιο δυνατό πάτημα του Άρη είναι η μεγάλη επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να παραμείνει στην ομάδα. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κριστιάν Νασούτι σήμερα φτάνει στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής και εντός των ημερών έχει κλείσει συνάντηση με τους ανθρώπους της Ρίβερ Πλέιτ. Τι θα τους πει; «Δεν πάω πουθενά, πουθενά στον Άρη μένω»! Είναι κάτι που θα τους ξεκαθαρίσει από το πρώτο κιόλας ραντεβού τους. Άλλωστε και στις δηλώσεις του ποτέ δεν έκρυψε κάτι τέτοιο.

Τριετές συμβόλαιο

Στον Άρη μιλούν με αισιόδοξα λόγια επί του θέματος. Σε περίπτωση που οι Αργεντίνοι πουν το πολυπόθητο «ΝΑΙ» τότε θα προτείνουν στον παίκτη 3ετές συμβόλαιο με υψηλές αποδοχές. Την ίδια στιγμή να υπενθυμίσουμε πως το συμβόλαιο του παίκτη με την Ρίβερ «εκπνέει» το καλοκαίρι του 2011. Κάτι που σημαίνει πως σε καμία περίπτωση δεν συμφέρει την Ρίβερ να μην τον πουλήσει φέτος, αφού του χρόνου ο σύλλογος δεν θα πάρει ούτε ευρώ! Όλα αυτά φυσικά είναι υπέρ του Άρη….

Δεν υπάρχουν σχόλια: