Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Στο παρά... δύο πήρε το βαθμό ο Ιωνικός


Φάση από τον αγώνα Ιωνικός - Ρόδος Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι του Ιωνικού με τη Ρόδο στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι άουτ. Συναρπαστικό το φινάλε στο ματς, καθώς τα δύο τέρματα σημειώθηκαν στα τελευταία δεκαέξι λεπτά, ενώ λίγο πριν ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι (στο 88'), οι Ροδίτες είχαν δύο δοκάρια!

Στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης ο Ιωνικός ήταν αυτός που διατηρούσε τον έλεγχο. Η ομάδα της Νεάπολης προσπάθησε να ασκήσει πίεση στην εστία των φιλοξενούμενων, όμως η καλή αμυντική λειτουργία των "ελαφιών" δεν επέτρεψε στους επιθετικούς του συγκροτήματος του Βασίλη Βούζα να φτάσουν στο γκολ.

Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε στην επανάληψη με τον Ιωνικό να έχει την υπεροχή. Ωστόσο, στο 74' η Ρόδος κατάφερε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους καθώς έφτασε στο γκολ με κεφαλιά του Πελέκη έπειτα από σέντρα που επιχείρησε από δεξιά ο Λουτσιάνο.

Το γκολ αυτό έδωσε... φτερά στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν δύο δοκάρια στο 80' και στο 83' σε σουτ που επιχείρησε ο Λουτσιάνο.

Ωστόσο, ο Ιωνικός βρήκε το σθένος να αντιδράσει και στο 88' ισοφάρισε με κεφαλιά του Κριστόρι έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Σάλτο αποσπώντας το βαθμό της ισοπαλίας.

Ιωνικός (Βασίλης Βούζας): Πουρής, Μπάγιτς, Λανγκλέ (70' Γεωργίου), Κριστόρι, Τσερκέζος, Μακράκης, Σάλτο, Χαλαουάνι (64' Σιδέρης), Γάλας (55' Γιόνδης), Κεφαλούκος, Μπέριος.
Ρόδος (Γιώργος Στράντζαλης): Παναγιωτόπουλος, Γ. Καντιμοίρης (70' Ζιλβάν), Πρίπου, Πελέκης, Παπαδημήτρης, Λάζετιτς (92' Κακλαμάνος), Μπιμπίρης, Ιράλα, Λουτσιάνο (93' Αγγελόπουλος), Δανάς, Στ. Καντιμοίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: