Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Φιλική ισοπαλία του Άρη με την Ρόζενχαϊμ (1-1)

Φιλική ισοπαλία του Άρη με την Ρόζενχαϊμ (1-1)

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το δεύτερο φιλικό τεστ του Άρη με αντίπαλο τη Ρόζενχαϊμ στο Κίτσμπουελ. Οι «κίτρινοι» προηγήθηκαν με τον Χαβίτο στο 53΄, για να ισοφαρίσουν οι Γερμανοί με τον Μαγκντάσεβιτς στο 58΄. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα, ενώ το επόμενο φιλικό είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη, με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Αυστρίας Σάλτσμπουργκ.

Η σύνθεση του Άρη: Βελλίδης (69΄Φρασέρι), Βανγκέλι, Ρονάλντο (80΄Μπουγαϊδης), Λαζαρίδης (70΄Οριόλ), Μίτσελ, Οικονομόπουλος (63΄Κατίδης), Γκαρσία, Τσεσνάουσκις (46΄Κουλουχέρης), Χαβίτο (63΄Νέτο), Κόκε (64΄Μουδούρογλου), Τσέζαρεκ (46΄ Άραβίδης)

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

17΄Ο Κόκε σουτάρει έξω από την περιοχή, μπλοκάρει ο Λούγκινγκερ
Χωρίς κάποια αξιόλογη φάση των πρώτο μέρος, με την ζέστη να δυσκολεύει ακόμη περισσότερο το έργο των ποδοσφαιριστών. Παιχνίδι κέντρου, με τον Άρη να έχει μια υπεροχή αλλά να μην καταφέρνει να πετύχει κάποιο γκολ.
48΄Ο Κόκε έβγαλε μόνο του τον Κουλουχέρη στην επίθεση που σούταρε από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό των Γερμανών κι έφυγε κόρνερ
53΄Ο Μίτσελ σέντραρε από τα αριστερά, ο Χαβίτο έκανε το κοντρόλ μέσα στην περιοχή, σούταρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα
58΄Ο Λαζαρίδης γλύστρισε στην άμυνα, το εκμεταλλεύτηκε ο Μαγκντάσεβιτς που από κοντά έκανε το 1-1
82΄Κεφαλιά του Μπουγαϊδη από καλή θέση, μπλοκάρει ο Πίτερς

Δεν υπάρχουν σχόλια: