Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Διαρκείας… ζωής και ενίσχυσης

Διαρκείας… ζωής και ενίσχυσης

Ο Ηρακλής είναι στα χέρια του κόσμου του. Εξαρτάται από αυτόν. Ένα αίτημα το οποίο ζητούσαν οι απανταχού Ηρακλειδείς, έχει γίνει πραγματικότητα. Σ’ αυτή τη συγκυρία όμως είναι υποχρεωμένοι άπαντες να συνδράμουν με τον δικό τους τρόπο. Έχει κριθεί επιβεβλημένο και απαραίτητο, από κάθε άποψη, ο λαός του Ηρακλή να στηρίξει την προσπάθεια αυτή με κάθε τρόπο, να είναι αρωγός της και ο ίδιος να ανυψώσει τον Ημίθεο.
Η περιπέτεια της αδειοδότησης έληξε με τον τρόπο που επέβαλε το δίκαιο και το σωστό, όμως έβγαλε εκτός πορείας και πλάνων τον Ηρακλή. Ιδιαίτερα στο ζήτημα των εισιτηρίων διαρκείας, υπήρξε μια δικαιολογημένη παύση, μιας και όλοι είχαν εστιάσει στους καθημερινούς αγώνες και τις πορείες σ’ όλη την Ελλάδα κατά της αδικίας. Αυτό το οποίο συζητείται ευρέως σ’ όλα τα «κυανόλευκα» στέκια είναι η στήριξη μέσω των εισιτηρίων διαρκείας. Ο Ηρακλής αυτή τη στιγμή χρειάζεται όσο τίποτε άλλο τον κόσμο του…

Νέο ξεκίνημα από αύριο

Μετά από αυτή την αναμενόμενη «καμπή» στα διαρκείας και την οριστική λήξη του ζητήματος της αδειοδότησης, ο λαός του Ηρακλή επιβάλλεται και θα… αντεπιτεθεί από αύριο Δευτέρα. Τα εισιτήρια διαρκείας πρέπει να εκτοξευθούν σε αριθμό. Η πρωτοφανής συσπείρωση του λαού του Ηρακλή, σε ένταση και σε βάθος ημερών μέσα στο καλοκαίρι, ήταν το πιο ηχηρό μήνυμα. Αυτό όμως πρέπει να δίδεται συνεχώς και τα διαρκείας αποτελούν έναν τρόπο. Τον ενδεδειγμένο ουσιαστικά, μιας και υπάρχει εισροή χρημάτων στα ταμεία της ΠΑΕ, γεγονός που τη δεδομένη χρονική στιγμή κρίνεται άκρως απαραίτητο για πολλούς λόγους. Για να καλυφθούν υποχρεώσεις σε παίκτες, να προγραμματιστεί η σεζόν και να γίνουν μεταγραφικές κινήσεις ενίσχυσης. Ο λαός του Ηρακλή «αιμοδότης» του Ημίθεου, επιβάλλεται να στηρίξει και με διαρκείας την ομάδα.

Λογικές οι τιμές

Όπως είχε κοινοποιήσει η ΠΑΕ Ηρακλής, το «φράγμα» των 3000 διαρκείας είχε «σπάσει» προ καιρού. Το… στοίχημα αυξάνεται για ένα πολύ μεγαλύτερο νούμερο που θα πρέπει να «τρέχει» από αύριο Δευτέρα, όταν και μπορεί ο κόσμος να μεταβαίνει σε Μίκρα και συνδέσμους για να τα προμηθεύεται. Οι τιμές των διαρκείας της ΠΑΕ είναι οι εξής:
* VIP GOLD: 1000 Ευρώ (Θύρα Επισήμων)
* VIP SILVER: 600 Ευρώ (Θύρα Επισήμων)
* BLUE: 400 Ευρώ (Θύρες 3,4,5)
* WHITE: 200 Ευρώ (Θύρες 11,12,13,14,15)
* POWER: 100 Ευρώ (Θύρες 7,8,9,10).

Δεν υπάρχουν σχόλια: