Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

"Ήθελα να γίνω Φαν Μπάστεν ή Μαραντόνα"!

Ο Κόμπε Μπράιντ είναι πανθομολογουμένως ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στην ιστορία του NBA, κατακτώντας πριν λίγο καιρό το πέμπτο δαχτυλίδι πρωταθλητή στην καριέρα του, όμως στον ελεύθερο χρόνο του φαίνεται πως παρακολουθεί και με το... παραπάνω ποδόσφαιρο!

Ο 31άχρονος άσος των Λος Άντζελες Λέικερς βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Νότια Αφρική ως επίσημος προσκεκλημένος ενός εκ των πολλών χορηγών του και δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει για τα ποδοσφαιρικά του είδωλα όταν ήταν μικρός.

"Αγαπώ το ποδόσφαιρο από μικρό παιδί, από όταν ζούσα στην Ιταλία και υποστήριζα τη Μίλαν, έχοντας όνειρο να γίνω μία ημέρα Φαν Μπάστεν, μία ημέρα Μαραντόνα και μία Μπάτζο.

Δεν γινόταν να μην βρεθώ εδώ αυτή την εποχή",
τόνισε ο Αμερικανός σούπερ σταρ, ο οποίος για το γεγονός ότι πολλοί τον συγκρίνουν με τους Κριστιάνο Ρονάλντο ή Μέσι είπε: "Για μένα είναι τιμή να με συγκρίνετε με αυτούς τους παίκτες".

Αναφορικά δε με τις ομάδες που πιστεύει ότι θα φτάσουν μέχρι τον τελικό καθώς και για την απογοήτευση του Παγκοσμίου Κυπέλλου μέχρι στιγμής, ο Μπράιντ δήλωσε: "Έναν μήνα πριν έβλεπα τη Γερμανία, τώρα δεν ξέρω, μου αρέσουν Ισπανία και Βραζιλία.

Από την άλλη στενοχωρήθηκα για τον αποκλεισμό της Ιταλίας. Δεν το περίμενα αλλά θα επιστρέψει πιο δυνατή σε τέσσερα χρόνια".

Όσο για το πού επιθυμεί να ολοκληρώσει την καριέρα του, φρόντισε να δώσει σούπερ είδηση καθώς εξέφρασε την επιθυμία του να παίξει στην Ιταλία, εκεί που έπαιξε επαγγελματικό μπάσκετ για αρκετά χρόνια ο πατέρας του Τζο Μπράιαντ.

"Ναι, είναι αλήθεια, θα μου άρεσε πολύ να κλείσω την καριέρα μου παίζοντας στην Ιταλία. Έχω πάρα πολλούς φίλους στη Ρέτζιο Εμίλια και στο Μιλάνο. Τώρα όχι, αλλά είναι ένα όνειρο που θα πραγματοποιήσω".

Να σημειωθεί πως ο Κόμπε Μπράιντ παρακολούθησε διά ζώσης τον προημιτελικό μεταξύ των ΗΠΑ και της Γκάνας το βράδυ του Σαββάτου στο "Royal Bafokeng", ενώ όπως ανακοίνωσε θα δηλώσει "παρών" στις εξέδρες και στους προημιτελικούς Αργεντινή-Μεξικό και Βραζιλία-Χιλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: