Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Ολυμπιακός Ετοιμάζει "βόμβα" με Μπαπτίστα

Ο Ζούλιο Μπαπτίστα προτάθηκε στον Ολυμπιακό μέσω ενός παλιού... γνωστού και ο Βαγγέλης Μαρινάκης σκέφτεται σοβαρά να καταθέσει πρόταση στην Ρόμα. Επιμένουν οι Γάλλοι για Γκοβού. "Έκλεισα στον Ολυμπιακό", διαρρέει ο Καρντόσο.


Σε μεταγραφικό οργασμό βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες οι "ερυθρόλευκοι", κάτι που επιβεβαίωσε και ο Γιάννης Μώραλης το Σάββατο αν και κράτησε μικρό καλάθι, αφού μετά τους Σιμόν Βούκσεβιτς και Φρανσουά Μοντεστό πληροφορίες θέλουν τον Ζούλιο Μπαπτίστα να είναι και αυτός στα υπόψιν.

Ένα "κτήνος" για τον Θρύλο

Όλα ξεκίνησαν μετά τις επαφές του Βαγγέλη Μαρινάκι με έναν παλιό.. γνώριμο για τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Τζιανπάολο Μοντάλι, που στο παρελθόν υπήρξε προπονητής στην ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Πλέον ο Ιταλός ασχολείται με το ποδόσφαιρο και έχει άριστη συνεργασία τόσο με την Γιουβέντους όσο και με την Ρόμα. Εκεί προέκυψε και το ενδιαφέρον για τον Μπαπτίστα, καθώς οι "Ρωμαίοι", μέσω του Μοντάλι, πρότειναν τον 28χρονο μεσοεπιθετικό στους κόκκινους.

Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου άσου (βρίσκεται στο Μουντιάλ με την Σελεσάο) δεν είναι απαγορευτικό, αφού στην Ρόμα αμείβεται με 2.3 εκ. Ευρώ. Δηλαδή αν τα βρουν Ρόμα και Ολυμπιακός, ο παίκτης θα στοιχίσει λιγότερα σε σχέση με τον Γκούτι.

Η όλη υπόθεση θα ξεκαθαρίσει στις απαιτήσεις του ιταλικού συλλόγου, που δεν συζητά την παραχώρηση του Μπαπτίστα, το λιγότερο με 4 εκ. Ευρώ.

Επιμένουν οι Γάλλοι για Γκοβού

Το σίριαλ της απόκτησης του Σίντεϊ Γκοβού έχει ακόμα πολλά επεισόδιο, αφού και το Σάββατο γαλλικά δημοσιεύματα ήθελαν τον Ολυμπιακό να έχει καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση στον 31χρονο επιθετικό.

Είναι δεδομένο πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον άσο της Εθνικής Γαλλίας, όμως οι "ερυθρόλευκοι" με τα χρήματα που ζητάει ο Γκοβού ίσως και να ψάχνουν κάτι καλύτερο.

Έκλεισε Καρντόσο;

Δημοσίευμα της εφημερίδας Sportday την Κυριακή το πρωί, αναφέρει πως ο Οράσιο Καρντόσο αποκάλυψε σε συμπαίκτη του πως είναι μια ανάσα από τον Ολυμπιακό. Μάλιστα τόνισε πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να κλείσει την μεταγραφή. Ίδωμεν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: