Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Βερόν: «Ήμουν δυστυχισμένος στην Αγγλία»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Χουάν Σεμπάστιαν Βερόν αποτελεί τον «πνεύμονα» της Αργεντινής στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής παρά τα 35 του χρόνια. Σε δηλώσεις του ο βετεράνος μέσος αποκάλυψε ότι στην τριετία που πέρασε στην Πρέμιερσιπ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2001-03, Τσέλσι 2003-04) είχε χάσει την όρεξή του για ποδόσφαιρο.

«Περιφερόμουν στην Ευρώπη σαν τσιγγάνος, χωρίς να βρω ευτυχία ή κάποιον να με καταλάβει. Ένιωθα πάντα κουρασμένος. Η Πρέμιερσιπ είναι καλό πρωτάθλημα, αλλά ο τρόπος προπονήσεων είναι κάκιστος. Δεν ήμουν ποτέ ευτυχισμένος στην Αγγλία και αναρωτιόμουν αν έχω πραγματικά διάθεση να συνεχίζω να παίζω. Μετά επέστρεψα στην Εστουντιάντες», δήλωσε ο κάτοχος του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ 1998-99.

Ο Βερόν μίλησε επίσης για την εθνική Αργεντινής: «Θα αποσυρθώ από την εθνική μετά το Μουντιάλ, αλλά θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με την ομάδα μου. Ούτε στα όνειρά μου δεν είχα φανταστεί ότι θα αγωνιζόμουν σε τρία Παγκόσμια Κύπελλα (το 2006 δεν τον κάλεσε ο Πέκερμαν). Ο Μέσι είναι τεράστιος ποδοσφαιριστής, αλλά δεν εξαρτώμαστε αποκλειστικά από αυτόν. Όσο για μένα, θεωρώ μεγάλη μου τιμή ότι αγωνίστηκα μαζί με τον Ντιέγκο (Μαραντόνα) και τώρα τον έχω προπονητή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: