Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

ΠΑΟΚ-Υπερβολές με Λούις Χιμένεθ


Ο Λουίς Χιμένες Στην αρχή τα ονόματα που αναφέρθηκαν από τα ιταλικά σάιτ ήταν προσιτά, ως ένα βαθμό. Στη συνέχεια, το παιχνίδι χόντρυνε, αφού γίνεται λόγος για ποδοσφαιριστές που το κασέ τους είναι απαγορευτικό σε κάθε περίπτωση. Αυτή τη φορά, η υπερβολή έφτασε σε προκλητικό σημείο αφού γίνεται λόγος για τον Λούις Χιμένεθ.

Το ιταλικό calciomerkato παρουσιάζει ως πιθανό προορισμό του διεθνή Χιλιανού μεσοεπιθετικό Λουίς Χιμένεζ, τον ΠΑΟΚ του Μάριο Μπερέτα, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν στη Λέτσε.

Οι Ιταλοί με αφορμή τις σχέσεις που έχει ο Μπερέτα με τον Χιμένεζ μιλούν για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ που ωστόσο για να τον αποκτήσει θα πρέπει να καταβάλει περίπου έξι εκατ. ευρώ. Το λιγότερο πέντε...

Ο παίκτης βρισκόταν σε κατάσταση συνιδιοκτησίας της Ίντερ και της Τερνάνα. Από την Παρασκευή ανήκει στην Τερνάνα, καθώς αυτή ήταν που προσέφερε περισσότερα χρήματα για να τον αποκτήσει. Η ομάδα της Τερνάνα, όμως, αγωνίζεται στην Serie C (Γ' Εθνική), σε μία κατηγορία που ο παίκτης δεν επιθυμεί όπως είναι φυσιολογικό να παίξει. Έτσι, η πλευρά του Χιμένεζ ψάχνει να βρει άλλη ομάδα, που θα καλύπτει τις φιλοδοξίες του παίκτη. Εξάλλου, ο Χιμένεζ είναι και 20 φορές διεθνής με την εθνική Χιλής.

Στο πρώτο μισό της χρονιάς που πέρασε ο Χιμένεζ αγωνίστηκε στην Γουέστ Χαμ ως δανεικός και είχε 1 γκολ σε 11 συμμετοχές. Στο δεύτερο μισό βρέθηκε στην Πάρμα, πάλι ως δανεικός και σε 12 εμφανίσεις πέτυχε 1 γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: