Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

ΠΑΟΚ Πιστοί στο ραντεβού τους κόσμος και Γκαρσία

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ για άλλη μία φορά εκπλήσσουν με την «τυπικότητα» που δείχνουν στην αγάπη τους για την ομάδα. Για άλλο ένα καλοκαίρι είναι πιστοί στο ραντεβού τους με την ομάδα και αποδεικνύουν ότι είναι η μεγάλη δύναμη αυτού του συλλόγου.

Μπορεί πολλοί να βιάστηκαν μετά τις πρώτες ημέρες διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας και να υποστήριξαν ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορέσει να διαθέσει σημαντικό αριθμό. Κι όμως μέσα σε μία περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης οι φίλοι του ΠΑΟΚ δείχνουν πως… βάζουν τον «ΠΑΟΚ πάνω απ ΄όλα», όπως ανέφερε και παλαιότερο μότο της ΠΑΕ.

Ο συνολικός αριθμός ανέρχεται πλέον στα 6.013 διαρκείας και το περσινό ρεκόρ των 21.100 που διατέθηκαν είναι πλέον πιθανόν να ισοφαριστεί. Διότι μέχρι τις 9 Ιουλίου, όταν και εκπνέει η προθεσμία ανανεώσεων των παλιών κατόχων, είναι πλέον σίγουρο ότι ο αριθμός θα ξεπεράσει τα 7.164 που είχαν πωληθεί πέρυσι την αντίστοιχη περίοδο.

Την ίδια στιγμή που οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ «προετοιμάζονται» για την νέα σεζόν, οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν ένας, ένας από τις διακοπές τους.

Από χθες βρίσκεται ξανά στην Θεσσαλονίκη ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός που εκπλήσσει συνέχεια με τον άψογο επαγγελματισμό το, επέστρεψε όπως και πέρσι πιο νωρίς στην Ελλάδα δηλώνοντας πίστη στον ΠΑΟΚ και εκφράζοντας την επιθυμία του: «Πάμε για το πρωτάθλημα!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: