Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

ΠΑΟΚ Ρήτρα αλά Βιτόλο, ο Κάμπορα;

Το περσινό σήριαλ της μεταγραφή Βιτόλο στον ΠΑΟΚ θυμίζει η είδηση του «φλερτ» ανάμεσα στον Χαβιέ Κάμπορα και τον Δικέφαλο καθώς όπως και πέρσι με τον Ισπανό μέσο, μία… ρήτρα (;) εμπλέκει περισσότερο την κατάσταση. Μία ρήτρα που όπως και με τον Βιτόλο φαίνεται να μην υπάρχει!


ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής «χτύπησε την πόρτα» του ΠΑΟΚ και επιθυμία του είναι να παίξει την νέα σεζόν με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Όλα αυτά παρά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης και τα λεγόμενα των ιθυνόντων του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου πως ο Κάμπορα λόγω οικογενειακού προβλήματος πρέπει να μετακομίσει στην πατρίδα του.
Στην συνέχεια ήρθε μία νέα πληροφορία για μία «μυστηριώδης» ρήτρα να «θυμίσει» πολύ το περσινό σήριαλ με πρωταγωνιστές τους Βιτόλο, Άρη και ΠΑΟΚ.

Τι έχει συμβεί; Χθες διοχετεύτηκε σε μερίδα των ΜΜΕ και κυρίως του ηλεκτρονικού Τύπου πως υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο του Κάμπορα με τον Άρη και ότι όποιος ευρωπαϊκός σύλλογος θέλει τον Αργεντινό επιθετικό θα πρέπει να πληρώσει στην «κιτρινόμαυρη» ομάδα ρήτρα 300.000 ευρώ.

Κι όμως η πλευρά του παίκτη , δηλαδή οι συμπατριώτες μάνατζερ του Κάμπορα ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια ρήτρα στο συμβόλαιο του πρώην πλέον παίκτη του Άρη. Αν αυτό ισχύει γίνεται κατανοητό ότι ο ΠΑΟΚ εφόσον και ο Κάμπορα θέλει, μπορεί πιο εύκολα να κινηθεί για την απόκτηση του.

Ωστόσο ως τώρα ο Δικέφαλος δεν έχει κάνει κάποια κίνηση καθώς θέλει να εξασφαλίσει τα έσοδα που χρειάζονται για να προχωρήσει στις επόμενες μεταγραφικές του κινήσεις.

Στον ΠΑΟΚ πάντως δεν μπορούν να μείνουν αδιάφοροι για τον Κάμπορα ο οποίος όχι μόνο δεν έφυγε στην Αργεντινή αλλά παραμένει στην Θεσσαλονίκη και αναμένει τις όποιες εξελίξεις θα υπάρξουν για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: