Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

«Ρωμαίος» ο Ρομπέρτο Κάρλος

Μπορεί να έχει πατήσει τα 37, μπορεί πλέον να μην είναι όπως παλιά που μεσουρανούσε στα γήπεδα της Ευρώπης με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ρομπέρτο Κάρλος όμως παραμένει κορυφαίος και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην Ρόμα.

Ο τεχνικός της Ρόμα, Κλαούντιο Ρανιέρι το δήλωσε και τόνισε πως η ομάδα του θέλει να ενισχυθεί με έναν «θρύλο» της δεκαετίας του 90', τον Βραζιλιάνο άσο της Κορίνθιας, Ρομπέρτο Κάρλος.
Ο 37χρονος πλέον αριστερός μπακ αγωνίζεται στην Βραζιλία μαζί με τον Ρονάλντο, δεν θα έλεγε όχι όμως σε μία ενδεχόμενη επιστροφή στα ευρωπαϊκά γήπεδα με την φανέλα της Ρόμα.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι είναι μεγάλος θαυμαστής του πρωταθλητή κόσμου 2002 και επιθυμεί να τον φέρει στη Ρώμη έστω κι αν έχει περάσει τα 37.
Η διοίκηση της ομάδας έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Φαμπιάνο Φαρά.

Ο Ρομπέρτο Κάρλος δήλωσε πρόσφατα ότι είναι ευτυχισμένος που παίζει στην Κορίνθιανς με το φίλο του Ρονάλντο αλλά αν αποκτηθεί από τη Ρόμα δεν πρόκειται να νιώσει… μοναξιά.
Στην ιταλική ομάδα αγωνίζονται 10 συμπατριώτες του και συγκεκριμένα οι Ντόνι, Ζούλιο Σέρτζιο, Αρτούρ, Ζουάν, Σισίνιο, Μαρανγκόν, Ταντέι, Μπαπτίστα, Σιμπλίσιο και Αντριάνο, οπότε η διαμονή αναμένεται... εύκολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: