Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Σύνθημα νίκης από Μάρκες και Τοράδο

Η ήττα από την Αργεντινή στους «16» του προηγούμενο Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν έχει ξεχαστεί ακόμα από τους Μάρκες και Τοράδο. Οι ποδοσφαιριστές του Μεξικού έχουν την ευκαιρία να πάρουν εκδίκηση από την «Αλμπισελέστε» στο σημερινό παιχνίδι.

«Πρέπει να κάνουμε το τέλειο ματς για να προκριθούμε», δήλωσε ο αρχηγός Ράφα Μάρκες, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του συμπαίκτη του στη Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι: «Τον ξέρω πολύ καλά. Είναι δύσκολο να παίζεις εναντίον του. Πρέπει να τον κλείσουμε καλά και να μην του αφήσουμε χώρους. Είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου, γιατί μπορεί να αλλάξει το ρυθμό του παιχνιδιού όποτε το θέλει».

Ακόμα πιο αποφασισμένος εμφανίστηκε ο… έτερος αρχηγός, Χεράρδο Τοράδο: «Έχουμε μια αναμέτρηση την οποία πρέπει να ευχαριστηθούμε, αλλά είναι παράλληλα ματς ζωής και θανάτου. Κόντρα στην Αργεντινή πρέπει να δώσουμε συνέχεια στο όνειρο. Θα παίξουμε σκληρά και θα πιέσουμε πολύ την άμυνα και τον τερματοφύλακά τους».

Μάρκες και Τοράδο έχουν περάσει τα 31 και γνωρίζουν ότι δύσκολα θα αγωνιστούν ξανά σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Κανείς τους δεν θέλει φυσικά η αναμέτρηση κόντρα στην Αργεντινή να είναι το τελευταίο τους «μουντιαλικό» παιχνίδι και θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν τα προγνωστικά που τους θεωρούν αουτσάιντερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: