Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Μουντιάλ 2010 Στοχ: "Φαβορί η Ολλανδία"

Η Σλοβακία εκπλήρωσε τον σκοπό της στο Μουντιάλ με την πρόκριση στην επόμενη φάση και την Δευτέρα θα προσπαθήσει να κάνει μία ακόμα υπέρβαση ξεπερνώντας το εμπόδιο της Ολλανδίας.


Κανείς δεν περίμενε τους Σλοβάκους να περάσουν από τον όμιλο, ειδικά μάλιστα όταν το τελευταίο ματς του ομίλου ήταν κόντρα στην Ιταλία με την "σκουάντρα ατζούρα" να χρειάζεται νίκη ή έστω και ισοπαλία, όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, για να προκριθεί.

"Δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε γιατί κανείς δεν περίμενε από μας να κερδίσουμε την Ιταλία. Το ίδιο θα συμβεί και απέναντι στην Ολλανδία γιατί πρέπει να κερδίσουν. Εμείς δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε.

Η Ολλανδία είναι φανταστική ομάδα. Έχουν πολλούς παίκτες που αγωνίζονται στους μεγαλύτερους συλλόγους και αποτελεί ένα από τα φαβορί του τουρνουά. Όπως αντιμετωπίσαμε την Ιταλία έτσι θα αγωνιστούμε και με την Ολλανδία έχοντας διάθεση και πρέπει να εντυπωσιάσουμε. Οι Ολλανδοί είναι το φαβορί όπως ήταν οι Ιταλοί αλλά ποτέ δεν ξέρεις
", τόνισε ο Μίροσλαβ Στοχ.

Ο Μάρεκ Χάμσικ θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα για την ομάδα του Βλάντιμιρ Βάις, σύμφωνα με τον Σλοβάκο τεχνικό: "Eίναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Έχει κάνει πολλές καλές εμφανίσεις και για αυτό άλλωστε τον έκανα αρχηγό. Οι Ολλανδοί είναι καλή ομάδα αλλά και εμείς θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε την ζωή δύσκολη. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: