Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Μουντιάλ 2010 Αμερική - Γκάνα σημειώσατε ένα!

Ο Φρέντι Αντού μέσω του Twitter διχάστηκε λόγω της καταγωγής του από την Γκάνα όμως στο τέλος στήριξε τις ΗΠΑ παρά τον αποκλεισμό τους από την επόμενη φάση του Μουντιάλ.


Ο 21χρονος άσος αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στον Άρη εδώ και έξι μήνες, όμως δεν υπολογίζεται από τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους κίτρινους.

Μάλιστα έχασε και την ευκαιρία να συμμετέχει στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, αφού ο προπονητής του δεν τον πήρε στην αποστολή, λόγω των λίγων εμφανίσεων στο πρωτάθλημα.

Παρόλα αυτά ο νεαρός άσος παρακολούθησε τις προσπάθειες των συμπαικτών του, αν και σε κάποια στιγμή διχάστηκε, λόγω της καταγωγής του από την Γκάνα.

ΗΠΑ-Γκάνα σημειώσατε άσο...

Αρχικά με μηνύματα του μέσω του Twitter, ο 21χρονος άσος ήθελε να περάσουν στην επόμενη φάση και οι δυο ομάδες, ενώ απολογήθηκε για την Γκάνα λέγοντας πως είναι η γενέτειρας του!

"Εντάξει παιδιά δεν μπορώ να είμαι εναντίον της γενέτειρας μου. Θέλω και η Γκάνα και η Αμερική να περάσουν", είπε σε ένα μήνυμα του.

Στη συνέχεια συνεχάρη και τις δυο ομάδες, όμως μετά τον αποκλεισμό των ΗΠΑ, μίλησε η καρδιά...

"Μου ράγισε η καρδιά βλέποντας τους φίλους μου στην ομάδα της Αμερικής. Μας χάρισαν μεγάλες στιγμές σε αυτό το Μουντιάλ. Μπράβο παιδιά", είπε χαρακτηριστικά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: