Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Τα αγγλικά ΜΜΕ για την ήττα-αποκλεισμό των "Λονταριών"

http://www.contra.gr/images/m/AGGLIKOS1_m.jpgΑναλυτικά

Sky sports: Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι το γκολ του Λάμπαρντ έπρεπε να μετρήσει, η Αγγλία πραγματοποίησε κακή εμφάνιση. Δεν είχε τον Ρίο Φέρντιναντ και ο Απσον απέδειξε ότι δεν είναι παίκτης διεθνούς επιπέδου. Ο Τέρι έκανε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του με τη φανέλα της Εθνικής. Πηγαίνετε τώρα να πνίξετε τη λύπη σας.

ΒΒC: Η Αγγλία ήταν μελαγχολική. Ο Τόμας Μίλερ χτύπησε δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο και η Γερμανία πέταξε έξω την αντίπαλό της από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το σουτ του Φρανκ Λάμπαρντ πάντως πέρασε τη γραμμή αλλά ο διαιτητής δεν κατακύρωσε το γκολ.

Guardian:
Αυτή δεν ήταν η περιοχή που ήθελε να οδηγήσει την Εθνική Αγγλίας ο Φάμπιο Καπέλο. Αυτή είναι η πιο βαριά ήττα που έχει γνωρίσει ποτέ η ομάδα μετά το 4-2 από την Ουρουγουάη το 1954. Τρομερή ανασφάλεια είχε η αγγλική άμυνα.

Mirror: Η Αγγλία υπέστη τον πόνο της γερμανικής εκδίκησης και τέθηκε εκτός Μουντιάλ με ένα αμφιλεγόμενο τρόπο. Το σουτ τουυ Φρανκ Λάμπαρντ πέρασε τη γραμμή αλλά ο μόνος που δεν το είδε ήταν ο βοηθός Μαουρίτσιο Εσπινόζα. Αμέσως, εικόνες από το 1966 ξεπήδησαν από το μυαλό.

Telegraph: Η Ιστορία απλώς αρνείται να εγκαταλείψει τηνΑγγλία και τη Γερμανία. Η ομάδα του Φάμπιο Καπέλο έμεινε με δύο γκολ πίσω στο πρώτο μισάωρο αλλά μείωσε με τον Απσον. Στη συνέχεια το φοβερό σουτ του Λάμπαρντ έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια μέσα από τη γραμμή αλά ο Ουρουγουανός επόπτης αρνήθηκε να καταλογίσει το γκολ. Εκδίκηση για το πιο διάσημο γκολ της Ιστορίας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: